7 gouden regels voor succes met e-mailmarketing

7 gouden regels voor succes met e-mailmarketing

7 gouden regels voor succes met e-mailmarketing

Top 100 e-commercebedrijven als wehkamp.nl, amazon.com en bol.com hebben bewezen dat e-mailmarketing een substantiële bijdrage levert aan websitebezoek, klantloyaliteit en verkopen. Stuk voor stuk gebruikten ze de zeven regels uit dit artikel. De eerste drie tips luiden:

  1. Wees geen onbedoelde spammer
  2. Maak het persoonlijk
  3. Niemand houdt van eenheidsworst

In het volledige artikel kunt u deze en de overige regels (en een aanpak) lezen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Online Marketing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Online Marketing :  IT Leadgeneratie Benchmark

Leadgeneratie wordt steeds belangrijker in onze alsmaar digitaliserende wereld. IT-aanbieders worstelen met de vraag hoe ze zich het beste in de kijker kunnen spelen bij inkopers op individueel – tot directieniveau. In een uitgebreid benchmarkonderzoek is de IT-marketing van circa honderd Microsoft partners onder de loep genomen, waarbij een wel heel bijzondere onderzoeksmethodiek is gebruikt.

Lees verder

Online Marketing :  Data van websitebezoekers omzetten in omzet

Elke B2B-organisatie analyseert op zijn eigen manier websitebezoek. Tot in detail via Google Analytics of pas als er een potentiele lead is. Hierdoor blijven veel kansen liggen. Hoe kunt u een hoger rendement genereren met informatie uit websitebezoek? Lees in deze whitepaper meer over de stappen in het koopproces, wat het rendement is en welke tools u kunt inzetten. Daarmee kunt u uw B2B-omzet verhogen.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.