8 aandachtspunten om bereikbaar te blijven op vakantie

8 mobiele aandachtspunten in het buitenland

8 mobiele aandachtspunten in het buitenland

Tijdens een reis naar het buitenland wil men vaak bereikbaar blijven. Voor zowel de familie als het werk gaat de smartphone mee en voor de ontspanning wordt de tablet ook ingepakt. De angst voor onbeheersbare mobiele kosten begint echter zodra de grens naar het buitenland gepasseerd wordt. De Wi-Fi op plaats van bestemming is helaas vaak van slechte kwaliteit of veel te duur.

8 aandachtspunten
Om onvoorspelbare hoge kosten voor mobiele communicatie in het buitenland te voorkomen zijn 8 aandachtspunten opgesteld. Hier onder zijn 4 van deze punten te vinden. De overige 4 punten komen in de whitepaper aan bod.

  • Doorschakelen naar Nederlands nummer
  • Koop lokale sim-kaart
  • EU land of toch niet?
  • Voordeelbundels buitenland toevoegen

De komst van het 4G netwerk heeft er voor gezorgd dat de mobiele communicatie een nog grotere rol in ons dagelijks leven is gaan spelen. Om de kosten onder controle te kunnen houden is het erg belangrijk dat onzorgvuldig gebruik in het buitenland voorkomen wordt. Download nu de whitepaper voor de 8 belangrijkste aandachtspunten. 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom ICT Strategie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

ICT Strategie :  Wat leren we van cloud-migraties?

Wie midden in een cloud-migratie zit, of overweegt om te migreren naar de cloud, doet er goed aan om de ervaringen van anderen mee te nemen in het traject. Want je hoeft helemaal niet dezelfde fouten te maken als degenen die je voorgingen. Onderzoeksbureau Forrester Consulting verzamelde enkele lessons learned en geeft een aantal belangrijke aanbevelingen voor een succesvolle cloud-migratie.

Lees verder

ICT Strategie :  Cloud migratie: 4 mythes ontmaskerd

Bent u MKB’er en overweegt u -een deel van uw- organisatie te verhuizen naar de cloud? Op internet is veel tegenstrijdige informatie te vinden over cloud migratie. Wat is daar nu echt van waar? In dit whitepaper “9 mythes ontmaskerd over Office 365” worden ze ontkracht. Lees hier alvast een voorproefje.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.