9 punten waaraan een document managementsysteem moet voldoen

Digitaal samenwerken in de logistiek inrichten

Gepubliceerd: 09-12-2020 | Whitepaper | 9 punten waaraan een document managementsysteem moet voldoen

Dit jaar werd duidelijk dat digitalisering een absolute must is voor organisaties. Bedrijven waar papierwerk in de loop der jaren werd vervangen door bits en bytes hadden weinig moeite met de plotse omschakeling van traditioneel naar online werken. Bij anderen was het behelpen: want hoe faciliteer je online samenwerken als alle processen starten en eindigen met papierwerk? Hoe krijg je vanuit huis of vanuit de vrachtwagen toegang tot de juiste documenten en formulieren?  

Document managementsysteem maakt het eenvoudiger 

Bedrijven in de logistieke sector die al gebruik maakten van een modern document managementsysteem plukten hiervan al snel de vruchten. Bij andere bedrijven groeide het besef dat ze niet om zo’n document managementsysteem heen kunnen om digitaal samenwerken mogelijk te maken. Ben jij op zoek naar een passende oplossing voor jouw bedrijf? Bekijk dan eerst aan welke 9 punten de oplossing zeker moet voldoen voor jij een definitieve keuze maakt! 

9 must-haves voor een document managementsysteem  

Onderzoek jij op dit moment de mogelijkheden van een document managementsysteem voor jouw organisatie? Wil je weten aan welke 9 punten zo’n systeem in ieder geval moet voldoen? Download dan snel dit stappenplan. We geven je hier alvast kort inzicht in 3 belangrijke punten  

  • Zijn alle relevante documenten digitaal beschikbaar? Denk hierbij aan de mogelijkheden van OCR voor het automatisch herkennen en verwerken van facturen. Door de koppeling met je boekhouding en CRM staan alle data, overal, gelijk goed. 

  • Kan je digitaal ondertekenen? Bewijs van echtheid van het document en identificatie van de persoon die getekend heeft, zijn van groot belang. 

  • Zijn de documenten altijd toegankelijk? Belangrijk is een systeem te gebruiken met internationale certificering. Zo heb je altijd wereldwijde rechtsgeldigheid! 

Wil je alle stappen nalezen en meer weten over welke eisen je moet stellen aan jouw document management solution? Download dan hier dit handige stappenplan en kies de oplossing die voldoet aan jouw eisen.  

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Toshiba Tec Nederland

De werkplek is aan het veranderen. Hoe gaat je organisatie om met de huidige uitdagingen? Wij helpen graag bij het verbeteren van de manier waarop je organisatie werkt, zodat jij je doelen kunt bereiken.

Profiel Toshiba Tec Nederland ›
 
 

Downloaden: 9 punten waaraan een document managementsysteem moet voldoen

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.