Aan de slag met self-service Business Intelligence

Webinar: Eenvoudig aan de slag met Self-Service Business Intelligence

Webinar: Eenvoudig aan de slag met Self-Service Business Intelligence

Self-Service Business Intelligence biedt eindgebruikers de mogelijkheid om eenvoudig data de analyseren en vervolgens te analyseren. Dit is bijvoorbeeld mogelijk uit onderstaande bronnen:

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Analytics
  • Interne data

De normale gang van zaken is dat men afhankelijk is van een IT-afdeling als het ging om Business Intelligence. Tegenwoordig is het voor de eindgebruiker veel eenvoudiger gemaakt door dashboard-software dat een erg intuïtief karakter heeft. Dit betekent dat de eindgebruiker nu zelf achter de knoppen kan zitten van de BI oplossing.

Experts                                                                                                                

Jos van Dongen en Mark Bakker zijn de SAS-experts die de webcast zullen ondersteunen door middel van een aantal demo’s en voorbeelden. Jos en Mark zijn beide presales consultants binnen SAS.

Bekijk gratis

‘Eenvoudig aan de slag met self-service Business Intelligence’ is een webcast waar de voordelen van Self-serivce BI worden besproken aan de hand van een aantal voorbeelden en demo’s. Bekijk gratis de webcast waar Jos en Mark de kijker door de demo’s heen zullen praten.  Andere onderwerpen die behandeld zullen worden zijn o.a. privacy en aandachtspunten.

 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Partner

SAS

SAS is marktleider in analytics. Met innovatieve analytics, business intelligence en data management software en dienstverlening, helpt SAS klanten op meer dan 83.000 locaties sneller, betere beslissingen te nemen. Al sinds 1976 levert SAS haar klanten wereldwijd 'THE POWER TO KNOW'.

Profiel SAS ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.