Achieving Business Agility with Decision Management

12 scenario’s voor het verbeteren van de besluitvorming

12 scenario’s voor het verbeteren van de besluitvorming

Business rule management technologie kan de expertise van organisaties automatiseren en zorgt ervoor dat er op een veilige manier besluiten kunnen worden genomen en gemanaged. Samen met de mogelijkheid om belangrijke business events te identificeren en erop te reageren, zorgt dit voor verbeterde bedrijfsresultaten.

In deze whitepaper is in 12 verschillende hoofdstukken de succesverhalen te lezen van verschillende organisaties die door middel van business rules en events de operationele besluitvorming hebben verbeterd.

Download de whitepaper
Download deze gratis whitepaper een lees 12 scenario's waarin business rules en events voor betere bedrijfsresultaten hebben gezorgd.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom BPM ToolsBPM Processen bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

BPM Processen :  Uitgangspunten bij het bepalen van de visie

Processen beschrijven kan relatief eenvoudig zijn. Er moet worden gewaakt voor valkuilen die ontstaan doordat sommige dingen zeer vanzelfsprekend zijn geworden. Lees nu deel 1 uit de serie whitepapers waarin de drie uitgangspunten worden uitgelegd en met welke valkuilen de organisatie rekening dient te houden.

Lees verder

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.