Adoptie van een digital workplace

Webcast: Strategie naar een succesvolle Digital Workplace

Webcast: Strategie naar een succesvolle Digital Workplace

U kent het wel: 'We moeten iets doen met digital workplace!' De organisatie gaat aan de slag met een nieuw communicatieplatform. Dit is enige tijd hip and happening, maar al snel zwakt het enthousiasme af en kijkt niemand er meer naar. Om dit te voorkomen is een juiste strategie erg belangrijk. Wat zijn key punten die bijdragen aan een goede adoptie van een digital workplace? Hoe krijgt u uw medewerkers zover om de digitale werkplek ook daadwerkelijk te gaan gebruiken? Deze vragen komen aan bod tijdens deze webcast.

De sleutel naar goede adoptie van een digital workplace

Een goede adoptie is: een oplossing bieden voor een behoefte of knelpunt. Als uw schoenen niet lekker zitten (letterlijk knellen), dan komt u wel in beweging. Als uw schoenen lekker zitten, dan is die behoefte er niet om actie te ondernemen.

Webcast: Strategie en adoptie digital workplace

Het webinar ‘De strategie naar een succesvolle Digital Workplace’ heeft plaatsgevonden op 14 april 2016. Hierin spraken strategie specialist Lourens Siderius en adoptie consultant Yvonne Zuijdendorp u volledig bij over het belang van strategie bij het in gebruik nemen van een digitale werkomgeving. Ze geven een aantal concrete voorbeelden en tips voor een succesvolle implementatie en adoptie van de Digital Workplace in uw organisatie.

Laat u informeren!

Deze webcast gaat in op de volgende onderwerpen:

  • Waarom falen IT-projecten?
  • Denk aan de lange termijn bij de adoptie
  • Het ontwikkelen van een visie en strategie
  • De adoptie borgen
  • Voorbeeld startplek Digital Workplace

Wilt u weten hoe u kunt zorgen dat medewerkers betrokken blijven bij een digital workplace? Laat u bijpraten over de belangrijkste redenen en ga aan de slag met de verschillende voorbeelden en tips.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Mobiliteit bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Mobiliteit :  Beter samenwerken in 5 stappen

Samenwerken is steeds belangrijker voor bedrijven. Helaas worden ze daarin vaak gehinderd door oude technologie als vergadertafels, e-mail en traditionele telefoongesprekken. Deze whitepaper onderscheidt 5 obstakels die een efficiënte samenwerking in de weg zitten. Lees snel verder voor de herkenbare situaties en de oplossingen waarmee u sneller en beter intern en extern kunt samenwerken.

Lees verder

Mobiliteit :  Moderne werkplek zorgt in 4 stappen voor meer productiviteit

Een moderne, digitale werkplek is dé garantie voor een productievere organisatie tegen lagere kosten. Maar hoe ziet deze werkplek eruit en hoe zorgt u ervoor dat deze aansluit bij uw werknemers? In de whitepaper leest u waar een werkplek aan moet voldoen en hoe u deze stap voor stap inricht. Doe uzelf en uw collega’s een plezier en lees snel verder.

Lees verder

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.