AEGON had several reasons why they chose BWise

Compliance-uitdagingen het hoofd bieden

Compliance-uitdagingen het hoofd bieden

AEGON is een van de grootste levens- en pensioenverzekeraars ter wereld. Het is daarnaast ook nog een belangrijke aanbieder van beleggings- en investeringsproducten. Met miljoenen klanten op verschillende continenten en ongeveer 30,000 werknemers over de hele wereld, staat AEGON voor een enorme uitdaging om aan Sarbanes-Oxley (SOX) te voldoen en klaar te zijn voor Solvency II.

Het bedrijf wilde naast deze uitdaging ook nog operational excellence realiseren in een aantal kritieke processen en de mogelijkheden om andere zakelijke doelstellingen te halen vergroten. Deze customer case beschrijft de oplossing die AEGON heeft geholpen om bovenstaande te realiseren.

Met een geïntegreerde GRC-oplossing is ervoor gezorgd dat de communicatie tussen AEGON en verschillende stakeholders gemakkelijker en efficiënter is gemaakt. Daarnaast kunnen processen, risico’s en events gemakkelijker in kaart gebracht en gemanaged worden.

Lees in deze case meer over de geïntegreerde GRC-oplossing die AEGON heeft geholpen verschillende compliance-uitdagingen het hoofd te bieden.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Governance, Risk & Compliance bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Governance, Risk & Compliance :  6 Trends in Sales Performance Management

Implementatie van een Sales Performance Management system stelt verkooporganisaties in staat om op een consistente, transparante en inzichtelijke manier om te gaan met variabele beloningsystemen. In deze whitepaper worden de 6 belangrijkste trends in Sales Performance Management besproken die relevant zijn voor organisaties die de variabele bonussystemen willen optimaliseren.

Lees verder

Governance, Risk & Compliance :  What is governance? SharePoint 2013

Wanneer organisaties gebruik maken van duidelijke richtlijnen kunnen zij sterk profiteren van de krachtige tools van SharePoint 2013. Een goed Governance Plan is dan ook essentieel voor het succes van een SharePoint oplossing. Deze poster geeft een overzicht van de belangrijkste zaken waaraan gedacht moet worden bij Governance in SharePoint 2013.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.