Agent of Change

De verschillende technologische ontwikkelingen tot 2020

De verschillende technologische ontwikkelingen tot 2020

Dit verslag geeft een overzicht van de impact die technologische ontwikkelingen de komende tien jaar hebben op verschillende aspecten in het bedrijfsleven. Deze aspecten zijn:

  • organisatorisch structuren,
  • werkgelegenheid en werkplekken,
  • klantinteractie en
  • business modellen.

Als je aan een organisatie vraagt om een lijst van de “megatrends” die de zakelijke wereld van morgen vorm geeft op te noemen, zullen er waarschijnlijk drie trends bovenuit steken:

  • Een versnelde verschuiving in economische macht van West naar Oost
  • De instabiliteit van de financiële markt en de recessie
  • Technologisch proces

Het technologische proces is waarschijnlijk de trend die de meest directe invloed heeft op hoe bedrijven te werk gaan.

Het verslag
Download geheel vrijblijvend het verslag “Agent of Change”. Dit verslag is bedoeld om management teams in dit proces te helpen bij het overzien van de verschillende technologische veranderingen die kunnen optreden bij organisaties tussen nu en 2020.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom TrendsInnovatie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Trends :  Hoe blockchain de financiële dienstverlening verandert

Sinds de introductie van blockchain bekijkt de financiële sector hoe ze voordelen kunnen halen uit deze nieuwe technologie. Na jaren van onderzoek zijn we inmiddels aangekomen in de fase dat de technologie ook daadwerkelijk wordt ingezet in bedrijfsprocessen. Deze whitepaper beschrijft 5 toepassingen die volop in ontwikkeling zijn. Lees hoe blockchain de branche de komende jaren zal transformeren.

Lees verder

Innovatie :  In 8 stappen naar een betere bereikbaarheid op vakantie

Het is zomer: de temperaturen stijgen en werkend Nederland kijkt uit naar een welverdiende vakantie. Als mkb’er kan je echter niet zomaar de deur achter je dichttrekken, je wil toch bereikbaar blijven voor je medewerkers en relaties. Ontdek in deze praktische whitepaper hoe je in 8 stappen je bereikbaarheid verbetert, zo kan je genieten van een ontspannende vakantie en ben je toch bereikbaar in geval dat nodig is!

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.