B2B leadgeneratie strategie voor 2016

Wat kunnen we leren van de B2B leadgeneratie in 2015?

Wat kunnen we leren van de B2B leadgeneratie in 2015?

Voor het verbeteren van de B2B leadgeneratie strategie voor 2016 kunnen organisaties veel leren van 2015. ProSpex voerde in 2015 een benchmarkonderzoek (Gaten in de leadfunnel van de BV Nederland) uit onder 201 bedrijven uit verschillende branches. De meeste respondenten die deelnamen aan dit onderzoek zijn algemeen directeur. De conclusies uit dit onderzoek zijn vergeleken met ervaringen in de markt en ervaringen die bij klanten zijn opgedaan.

Leadgeneratie strategie verbeteren

De vraag voor organisaties blijft vaak: hoe kunnen leads in 2016 het beste benaderd worden en uiteindelijk omgezet worden naar een salesdeal? Wat kunnen we leren in het kader van nieuwe investeringen op het gebied van CRM en marketingactiviteiten?

Aan de hand van de leermomenten uit 2015 is deze whitepaper verdeeld in 6 verschillende relevante onderwerpen voor een verbeterstrategie in 2016. Deze 6 onderwerpen zijn:

  1. Strategie?
  2. Leadkanalen
  3. Online versus offline
  4. Content marketing, doelgroepen en klantprofielen
  5. Social media
  6. Marketing Automation

6 tips voor een nieuwe strategie

Binnen deze onderwerpen komen 6 tips aan bod die u kunnen helpen om de CRM en Social Marketing Strategie voor 2016 aan te scherpen. Hoe kan uw strategie nog verder verbeteren in het aankomende jaar? Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper en gebruik deze 6 tips om de concurrentie voor te blijven.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom B2B bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

B2B :  4 distributie-tips voor succes

Amazon is niet alleen de online winkel voor consumenten, ook de B2B-markt heeft het voor een groot gedeelte in handen. Wat is de succesformule van dit alles-in-één bedrijf? Distributeurs kunnen door de kunst af te kijken en tegelijk hun eigen koers te voeren de concurrentie aftroeven. Hoe? Dat lees je hier.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.