Banking on GRC Success

Implementatie geïntegreerde oplossing brengt GRC-succes

Implementatie geïntegreerde oplossing brengt GRC-succes

Robeco is een van de grootste spelers op de internationale markt van vermogensbeheer met ruim 180 miljard dollar aan active in het beheer en ruim 2000 werknemers wereldwijd. Het had dan ook sterk de behoefte aan een oplossing die op een effectieve manier zou helpen te voldoen aan compliance vereisten binnen internationale regels en voorschriften.

Een geïntegreerde benadering door de gehele organisatie was hierbij noodzakelijk. Daarnaast moest de oplossing het proces- en risicomanagement ondersteunen. Om aan deze eisen te voldoen werd gekozen voor de BWise Enterprise procesmanagement oplossing, een loss database en een volledig geïntegreerd control framework en SOx compliance.

In deze case wordt dieper ingegaan op de implementatie van de gewenste oplossing en de voordelen die het Robeco uiteindelijk heeft gebracht. Dit zijn onder andere:

  • Effectief en uitgebreid risicomanagement
  • Gestandaardiseerde processen
  • Een GRC-framework waar gemakkelijk op verder gebouwd kan worden.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Governance, Risk & Compliance bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Governance, Risk & Compliance :  6 Trends in Sales Performance Management

Implementatie van een Sales Performance Management system stelt verkooporganisaties in staat om op een consistente, transparante en inzichtelijke manier om te gaan met variabele beloningsystemen. In deze whitepaper worden de 6 belangrijkste trends in Sales Performance Management besproken die relevant zijn voor organisaties die de variabele bonussystemen willen optimaliseren.

Lees verder

Governance, Risk & Compliance :  What is governance? SharePoint 2013

Wanneer organisaties gebruik maken van duidelijke richtlijnen kunnen zij sterk profiteren van de krachtige tools van SharePoint 2013. Een goed Governance Plan is dan ook essentieel voor het succes van een SharePoint oplossing. Deze poster geeft een overzicht van de belangrijkste zaken waaraan gedacht moet worden bij Governance in SharePoint 2013.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.