Bedrijfsfinanciering

Meer inzicht in bancaire bedrijfsfinanciering

Meer inzicht in bancaire bedrijfsfinanciering

Om een goede relatie met de bank te waarborgen is het van belang de wereld van de bankiers te begrijpen. In de huidige lastigere economische omstandigheden verloopt de relatie met de bank veelal minder soepel en dan is wederzijds begrip belangrijk.

Bij een nieuwe kredietaanvraag dienen de zaken goed voorbereid te worden. De juiste stukken en toelichting moeten worden verstrekt zonder dat op de stoel van de bankier wordt gezeten.

Een bank heeft verschillende specialistische afdelingen die afhankelijk van de specifieke achtergrond van de financiering betrokken dienen te worden. Het is daarom van belang de weg te weten binnen de bank, bij voorkeur op basis van een persoonlijk netwerk.

Klik op de knop 'download' om toegang te krijgen tot een speciale pagina waar verschillende informatie is te vinden over bedrijfsfinanciering, zoals whitepapers en stappenplannen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Partner

Lingedael Groep B.V.

Lingedael Corporate Finance is gespecialiseerd in het arrangeren van de aan- en verkoop van ondernemingen (o.a. management buy-outs) en bedrijfsfinancieringen.

Profiel Lingedael Groep B.V. ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.