Beter samenwerken in 5 stappen

Prettiger en efficiënter samenwerken

Prettiger en efficiënter samenwerken

Veel bedrijven krijgen vroeg of laat te maken met verouderde technologie die ze tegenhoudt efficiënt samen te werken binnen en buiten de bedrijfsmuren. Eigenlijk wilt u dat moment voor zijn omdat samenwerken steeds belangrijker is om relevant te blijven. Helaas verloopt communicatie bij organisatie op dit moment nog inefficiënt. Gewapend met de kennis van deze whitepaper kunt u in 5 stappen beter intern en extern samenwerken. In dit voorproefje leest u alvast 2 van de 5 oplossingen.

Samenwerken verloopt nu vaak nog inefficiënt

Samenwerken is steeds belangrijker op onze werkplek. Volgens een onderzoek van Harvard Business Review is de tijd die managers en werknemers samenwerkend doorbrengen de afgelopen 20 jaar met minstens 50% toegenomen. Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat werknemers maar liefst 80% van hun tijd besteden aan activiteiten als vergaderingen, telefoongesprekken en e-mails. Dat kan veel efficiënter.

Sociale media voor een professionelere samenwerking

De positieve kenmerken van een sociaal netwerk, zoals de open, ongedwongen manier van communiceren, kunnen ook binnen een organisatie heel waardevol zijn. Met een sociaal programma kunnen medewerkers sneller profiteren van elkaars ideeën over belangrijke onderwerpen. Omdat bijna iedereen al wel vertrouwd is met sociale netwerken, kan een zakelijke variant van een dergelijk programma een efficiënte manier bieden om samenwerking mogelijk te maken.

Verschillende versies, welke is actueel?

Stel u hebt een goed idee uitgewerkt in een conceptpresentatie. De feedbackronde blijkt de flessenhals in het proces omdat het reviseren en rondsturen stroperig verloopt. Voortdurend wordt het document rondgemaild en de projecteigenaar moet lang wachten in een langdradig proces. Bovendien zingen er meerdere bewerkte versies van hetzelfde document rond en is het na meerdere revisieronden onduidelijk wat de actuele versie is.

Beter samenwerken door 5 obstakels weg te nemen

U wilt natuurlijk meer uit uw mensen halen door ze prettiger en efficiënter te laten samenwerken. Uw collega’s worden blijer en productiever als ze minder deel hoeven te nemen aan tijdverslindend vergadering of uren kwijt zijn aan het ontwarren van ellenlange e-mailwisseling. Download Zonder-obstakels samenwerken binnen de moderne werkplek en start vandaag nog met beter samenwerken.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Beter samenwerken in 5 stappen

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.