BI Scorecard Strategic and Product Summary

Mobile Business Intelligence: De mogelijkheden

Mobile Business Intelligence: De mogelijkheden

Business Intelligence is niet langer meer alleen een inspanning van de afdeling, maar moet continu blijven groeien tot een bedrijfskritische oplossing wat nu essentieel belang is voor organisaties in alle branches en van alle formaten. Business Intelligence platform leveranciers zijn blijven groeien en verbeteren binnen de capaciteiten.

Mobiele Business Intelligence
Met Mobiele Business Intelligence kunnen gebruikers toegang krijgen tot BI content van smartphones en tablets. Dit is ideaal voor verkopers, veldwerkers en managers op zakenreis. Mobiele Business Intelligence bestaat al jaren, maar meest recent leveren leveranciers een bredere ondersteuning aan onder meer iPhone en Android telefoons. Ook leveren ze een grotere interactiviteit voor:

  • het sorteren,
  • filteren,
  • het wijzigen van het display type en
  • het refreshen van een rapport.

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de whitepaper over Business Intelligence waarin dieper wordt ingegaan op de diverse mogelijkheden van BI. De strategische- en productmogelijkheden.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom BI ToolsMobile BI bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

BI Tools :  Kenniscyclus: Next step in analytics

Data en analytics hebben de afgelopen jaren een enorme impact gehad op de dagelijkse gang van zaken in organisaties. Van het optimaliseren van klantrelaties tot efficiënter werken. Toch blijven veel mogelijkheden onbenut omdat data onvoldoende gecombineerd worden. In deze kenniscyclus leer je hoe je de volgende stap kunt zetten met analytics om het volledige potentieel te benutten.

Lees verder

BI Tools :  Hoe bedrijven sneller waarde uit BI en Analytics halen

Data speelt een steeds grotere rol bij strategische en operationele besluitvorming en bedrijven moeten dus sneller waarde uit hun gegevens kunnen halen. Vertraging in de ontwikkeling en implementatie van Business intelligence (BI) en data-analyse kan niet meer. In een best practices rapport heeft TDWI onderzocht welke technologieën en strategieën organisaties inzetten om hun ‘time to value’ te verkorten.

Lees verder

Mobile BI :  BI-trends: een overzicht van 2017

De wereld verandert razendsnel door technologie en business trends. Dit komt door alle belangrijke ontwikkelingen op het gebied van de personal computer, client/server computing en de evolutie van het internet. Dit heeft ook grote invloed op de manier waarop we omgaan met BI. In deze whitepaper staan we stil bij de belangrijkste BI-trends van 2017. Lees snel verder!

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.