Big data: 23 redenen om enthousiast te worden

Haal betekenis en succes uit uw data

Haal betekenis en succes uit uw data

De term big data zal ook u niet ontgaan zijn. Organisaties zijn al sinds de jaren 50 bezig met het verzamelen van allerlei verschillende soorten data. Maar met alleen het verzamelen van data bent u er nog niet. Voor organisaties is het betekenis geven aan alle verzamelde data een belangrijke stap in de goede richting. Maar waar moeten we beginnen? In deze whitepaper worden 23 redenen genoemd waarom iedereen enthousiast kan worden van data. Hieronder leest u er alvast 4:

1.      Verbeter sales en opportunity’s

Data vanuit de sales omgeving geeft inzicht in het gedrag van de klant. Vooral als gekeken wordt naar het gedrag van deze klant uit het verleden. Door te analyseren wat de klant heeft gekocht en wanneer, is zijn gedrag te voorspellen.

2.      Betalingen komen weer op tijd

Met data kunnen notificaties in het accountingsysteem worden ingesteld. Daarmee weet u wanneer betalingen gedaan moeten worden. Daarnaast wordt het opstellen van nieuwe contracten gemakkelijker door middel van data uit het verleden.

3.      Maak uw producten en services beter

Data kunnen gebruikt worden om de reacties van klanten over uw producten en services beter te begrijpen. Het terugsturen van producten, e-mails en leveringen zijn belangrijke bronnen van informatie hiervoor.

4.      Leer de markt het beste kennen

Zonder data kan het kan lastig zijn om een goed overzicht te krijgen in uw huidige markt. Met behulp van data analytics is hier eenvoudig grip op te krijgen. Dankzij klantdata, uw website, marketing en social media analytics wordt ook u een expert van uw markt.

Het succes van big data

Door het lezen van deze whitepaper kunt ook u geïnspireerd en uiteindelijk enthousiast worden van data. De 23 redenen worden ondersteund door interessante voorbeelden uit de praktijk. Download de whitepaper en geef ook betekenis aan alle data die u verzamelt.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 

Downloaden: Big data: 23 redenen om enthousiast te worden

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.