Big Data en Analytics efficiënt inzetten in de organisatie

Better business outcomes with IBM Big Data & Analytics

Better business outcomes with IBM Big Data & Analytics

Om als organisatie mee te komen met de snelle veranderingen in de wereld van informatietechnologie, is het van belang om op deze veranderingen in te springen. Daarbij worden bedrijven geholpen door middel van twee sterke technologieën genaamd: big data en analytics. Wat kunnen big data en analytics voor uw organisatie betekenen? Hoe kunt u big data en analytics zo efficiënt mogelijk inzetten en daardoor de bedrijfsresultaten verhogen? Lees er alles over in de volledige whitepaper.

Het Smarter Planet Initiative
IBM zag vijf jaar geleden al meteen in dat de wereld om ons heen steeds meer doordrongen raakte van de ongelofelijk snelle veranderingen op het gebied van informatietechnologie. Als reactie op deze veranderingen ontwikkelde IBM het Smarter Planet initiatief. Wat is het doel van dit initiatief? Bedrijven helpen om gebruik te maken van deze positieve veranderingen.

De voordelen van big data en analytics beginnen bij steeds meer organisaties door te dringen. Toch zijn er ook veel bedrijven die het niet willen implementeren, wat invloed heeft op hun marktaandeel. Uit onderzoek (door Saïd Business School in Oxford en IBM) komt naar voren dat maar liefst 63% van de ondervraagden ervan overtuigd was dat efficiënt gebruik van informatie (waaronder big data en analytics) een concurrentievoordeel oplevert voor de organisatie. Vergeleken met bedrijven die gebruikmaken van traditionele analysemethoden geven bedrijven die wél moderne analysetools en big data inzetten aan dat ze zichtbaar verschil merken in hun resultaten.

Download de whitepaper
Lees in deze informatieve whitepaper meer over hoe u analytics en big data kunt inzetten voor betere resultaten in de organisatie. Daarnaast komen de voordelen en mogelijkheden van big data en analytics verder aan de orde. Met een driestappenplan laat IBM zien hoe bedrijven de volle potentie kunnen benutten van big data en analytics. Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 

Downloaden: Big Data en Analytics efficiënt inzetten in de organisatie

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.