Blijven voldoen aan de hoge klantverwachtingen

De toegevoegde waarde van Microsoft Social Listening voor CRM

De toegevoegde waarde van Microsoft Social Listening voor CRM

Social media zoals Twitter en Facebook groeien nog altijd. Zeker op zakelijk vlak is het gebruik van social media flink gestegen. Vooral in relatie tot verkoop, marketing en serviceverlening. Social media maken het sneller en makkelijker om je mening te delen met anderen over de hele wereld. Het is voor organisaties belangrijk om op de hoogte te zijn van mensen zeggen over de organisatie en snel te reageren op deze berichten. Social Listening kan hier een belangrijke rol in spelen. Ook kunt u dankzij social media de behoeften en wensen van uw potentiële klant beter leren kennen. 

SocialListeningWat kan Social Listening voor CRM betekenen?

Voor een succesvolle implementatie van Social CRM is het belangrijk om te bepalen waar in de service-, marketing- en verkoopprocessen social media van toegevoegde waarde is voor zowel het bedrijf als de klanten. Zitten klanten hier eigenlijk wel op ons te wachten? Bij aanwezigheid op social media verwachten klanten ook dat je snel en adequaat reageert. Het is cruciaal om deze verwachtingen goed te managen. Social Listening kan helpen bij het luisteren naar klanten en te analyseren wat klanten doen op de verschillende sociale netwerken. Lees hierover meer in de volledige whitepaper.

Haal meerwaarde uit social media

Marketeers zijn vaak overtuigd van de waarde van social media, maar hoe bepaal je deze waarde? Download de volledige whitepaper met hierin de verschillende metingen die u kunt doen om deze waarde te bepalen. Daarnaast gaat de whitepaper dieper in op Social Listening met Dynamics CRM en komen er diverse voorbeelden uit de praktijk naar voren.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Online Marketing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Online Marketing :  IT Leadgeneratie Benchmark

Leadgeneratie wordt steeds belangrijker in onze alsmaar digitaliserende wereld. IT-aanbieders worstelen met de vraag hoe ze zich het beste in de kijker kunnen spelen bij inkopers op individueel – tot directieniveau. In een uitgebreid benchmarkonderzoek is de IT-marketing van circa honderd Microsoft partners onder de loep genomen, waarbij een wel heel bijzondere onderzoeksmethodiek is gebruikt.

Lees verder

Online Marketing :  Data van websitebezoekers omzetten in omzet

Elke B2B-organisatie analyseert op zijn eigen manier websitebezoek. Tot in detail via Google Analytics of pas als er een potentiele lead is. Hierdoor blijven veel kansen liggen. Hoe kunt u een hoger rendement genereren met informatie uit websitebezoek? Lees in deze whitepaper meer over de stappen in het koopproces, wat het rendement is en welke tools u kunt inzetten. Daarmee kunt u uw B2B-omzet verhogen.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.