BPM: Now it’s social

Social Business Process Management voor een slimme werkstructuur

Social Business Process Management voor een slimme werkstructuur

Een Social Business is een bedrijf dat sociale methoden gebruikt om bedrijfsprocessen te vergemakkelijken door middel van innovatie, samenwerking en betrokkenheid. Door gebruik te maken van relevante netwerken met content en expertises, kunnen processen versnellen en het werk sneller uitgevoerd worden.

Social Business Process Management (BPM) is het hoofd component om een Social Business te worden. Door het integreren van sociale aspecten ontstaan er nieuwe kansen en blijft u de concurrentie voor.

Klaar om aan de slag te gaan met Social Business Process Management (BPM)? Lees in deze whitepaper meer over de IBM Business Process Manager software. Daarnaast geeft de whitepaper meer informatie over waar in de organisatie het ingezet kan worden. 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Social CollaborationBPM Tools bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Social Collaboration :  Projectorganisatie inrichten met Microsoft Teams

Veel organisaties werken in projectteams aan projecten. De app Teams van Microsoft is een nieuwe tool die kan gebruikt worden als hub voor teamwerk binnen Office 365. Hiermee wordt chatten, bestanden delen en Skype-vergaderingen plannen en houden binnen projectteams een peulenschil. Wilt u ook een projectorganisatie inrichten met Microsoft Teams? Met deze gids kunt u succesvol een projectorganisatie opzetten.

Lees verder

Social Collaboration :  SharePoint analytics haalt meer waarde uit uw bedrijfsgegevens

Het gebruik van internet is de laatste jaren verschoven van nieuws delen en informatie zoeken, naar steeds meer online doen met handige applicaties en tools. Het aantal handige online applicaties en tools groeit en mensen doen steeds meer online. Die trend zet zich op de werkvloer ook voort. Veel organisaties werken met SharePoint 2016. De redenen waarom zij kiezen voor deze oplossing zijn onder andere de herkenbare User Interface en de volledige integratie met Microsoft Office Suite. Maar wist u ook dat SharePoint 2016 handige analytische tools biedt? Lees hier de 10 redenen om te kiezen voor SharePoint 2016.

Lees verder

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.