Building the mobile enterprise

Een checklist voor een mobiele organisatie

Een checklist voor een  mobiele organisatie

Één ding is zeker, mobiliteit is een van de meest belangrijkste aspecten in een organisatie. Uit studies komt naar voren dat 49% van de organisaties op een of andere manier mobiliteit ondersteunt. Daarnaast is 69% van de organisaties van plan om de komende twee jaar de investering in mobiliteit de verhogen. Organisaties die niet investeren in mobiliteit lopen het risico om achter te blijven op de concurrentie. Wat doet uw organisatie? Blijft de organisatie een bedrijf wat gebruik maakt van mobiele apparaten, of gaat het een mobiele organisatie worden?

Deze whitepaper bevat een checklist met kritische punten in het vormgeven van een mobiele organisatie. Wat zijn de uitdagingen en voordelen bij het kiezen voor een mobiele organisatie? Wat zijn belangrijke punten om op te letten bij het ontwerpen van een mobiele organisatie voor werknemers, leveranciers, klanten en de business? Lees er alles over in de volledige versie van deze whitepaper.

Toename tablet bezoekers

Zoals hierboven besproken zijn er een aantal uitdagingen die spelen bij het inrichten van een mobiele organisatie. Bedrijfsstrategieën moeten worden aangepast en de IT afdeling moet een nieuw proces ontwikkelen voor de integratie en het management. Er zijn 4 hoofd uitdagingen die spelen:

  1. Beveiliging, beveiliging en beveiliging
  2. De noodzaak van strategieverandering in de organisatie en IT
  3. De complexiteit en integratie van mobiliteit
  4. Onvoldoende kennis aanwezig van mobiliteit

Lees meer over deze uitdagingen en hoe de uitdagingen aangepakt kunnen worden in de volledige whitepaper.

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de whitepaper over een mobile organisatie en kom achter de aanpak van de 4 uitdagingen die spelen bij het inrichten van een mobiele organisatie. De whitepaper gaat uitgebreid in op alle 4 bovengenoemde uitdagingen en hoe je de uitdagingen aanpakt.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom StrategieMobiliteit bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Strategie :  Wat is de cloud nou precies?

De cloud garandeert een flexibele, goedkopere en toekomstgerichte toekomst voor alle bedrijven. Leuk en aardig, maar wat is de cloud precies? Dat leest u in dit grote e-book. Het behandelt de werking, de strategische voordelen en hoe u stap voor stap migreert. Daarbij worden de technische details allerminst geschuwd.

Lees verder

Mobiliteit :  Beter samenwerken in 5 stappen

Samenwerken is steeds belangrijker voor bedrijven. Helaas worden ze daarin vaak gehinderd door oude technologie als vergadertafels, e-mail en traditionele telefoongesprekken. Deze whitepaper onderscheidt 5 obstakels die een efficiënte samenwerking in de weg zitten. Lees snel verder voor de herkenbare situaties en de oplossingen waarmee u sneller en beter intern en extern kunt samenwerken.

Lees verder

Mobiliteit :  Moderne werkplek zorgt in 4 stappen voor meer productiviteit

Een moderne, digitale werkplek is dé garantie voor een productievere organisatie tegen lagere kosten. Maar hoe ziet deze werkplek eruit en hoe zorgt u ervoor dat deze aansluit bij uw werknemers? In de whitepaper leest u waar een werkplek aan moet voldoen en hoe u deze stap voor stap inricht. Doe uzelf en uw collega’s een plezier en lees snel verder.

Lees verder

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.