Business agility powers innovation, transformation and growth

Flexibele organisatie versterkt innovatie, transformatie en groei

Flexibele organisatie versterkt innovatie, transformatie en groei

Snelle veranderingen, verschuivingen op de markt en grotere complexiteit zijn de nieuwe norm. Dit maakt het voor organisaties lastig, maar het biedt ook mogelijkheden. Flexibele organisaties en ook complete industrieën kunnen de verwachtingen van de klant overtreffen door hen op nieuwe manieren te bedienen.

Innovatieve en flexibele organisaties hebben een streepje voor in de huidige zakelijke omgeving. Hiervoor moeten business en IT wel samenwerken. Dit om te kunnen bepalen hoe IT-investeringen goed aansluiten op de prioriteiten van de organisatie en zo zakelijke flexibiliteit realiseren.

In deze whitepaper wordt een serie gebieden als voorbeeld gegeven waarmee zakelijke flexibiliteit kan worden gerealiseerd. Een aantal van deze gebieden zijn:

  • Business Process Management (BPM)
  • Connectiviteit en integratie
  • Applicatie infrastructuur
  • SOA
  • Cloud Computing

Download de volledige whitepaper
Download de complete whitepaper en lees meer over (technologische) oplossingen om een flexibele organisatie te creëren en zo innovatie, transformatie en groei te versterken.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Cloud Computing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Cloud Computing :  In 8 stappen naar een betere bereikbaarheid op vakantie

Het is zomer: de temperaturen stijgen en werkend Nederland kijkt uit naar een welverdiende vakantie. Als mkb’er kan je echter niet zomaar de deur achter je dichttrekken, je wil toch bereikbaar blijven voor je medewerkers en relaties. Ontdek in deze praktische whitepaper hoe je in 8 stappen je bereikbaarheid verbetert, zo kan je genieten van een ontspannende vakantie en ben je toch bereikbaar in geval dat nodig is!

Lees verder

Cloud Computing :  Wat is de cloud nou precies?

De cloud garandeert een flexibele, goedkopere en toekomstgerichte toekomst voor alle bedrijven. Leuk en aardig, maar wat is de cloud precies? Dat leest u in dit grote e-book. Het behandelt de werking, de strategische voordelen en hoe u stap voor stap migreert. Daarbij worden de technische details allerminst geschuwd.

Lees verder

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.