Business prioriteiten aanpakken met BPM software

Business prioriteiten aanpakken met BPM software

Business prioriteiten aanpakken met BPM software

Gevraagd naar de belangrijkste prioriteiten voor 2011 geven veel organisaties aan dat kostenreductie, efficiëntie, productiviteit en customer service hoog op het lijstje staan.

Business Process Management (BPM) helpt organisaties het optimale rendement te halen uit haar processen en systemen. Het is een nieuwe manier van denken over processen binnen een organisatie. Uitdagingen in de vorm van nieuw te betreden markten of het herkennen van zwaktes bij de concurrentie dienen zich dagelijks aan. Een gestroomlijnde organisatie speelt hier slim op in en doet er zijn voordeel mee.

BPM producten zoals IBM’s Blueworks Live en BPM Express helpen organisaties via een web-based interface processen te monitoren en meer efficiëntie te behalen uit deze processen. De producten bieden in feite een platform voor innovatie.

Download de whitepaper voor meer informatie over BPM software. Bovendien bevat de whitepaper een praktijkcase van een succesvolle BPM toepassing.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom BPM Tools bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.