Capacity planning for Microsoft Sharepoint Server 2010

Capaciteit en Sharepoint Server 2010

Capaciteit en Sharepoint Server 2010

Dit e-book bevat informatie over capaciteitsplanning en performance benodigdheden voor de implementatie van Sharepoint Server 2010. Onderwerpen in dit e-book die aan de orde komen zijn dan ook:

  • Sizing
  • Performance testen
  • De grens van software
  • Capaciteit

Dit e-book is bedoelt voor iedereen die zich bezig houdt met oplossingen op het gebied van Sharepoint Server 2010. Het inplannen van capaciteit rond een Sharepoint Server 2010 omgeving bestaat uit vijf stappen.

  1. Modelleren
  2. Ontwerpen
  3. Testen en optimaliseren
  4. Implementatie
  5. Monitoren en onderhouden

Lees gratis dit zeer uitgebreide e-book over het plannen van capaciteit in Microsoft Sharepoint Server 2010. Behalve de combinatie met het hardware aspect komen aanbevelingen aan de orde. Daarnaast wordt SQL Server in een Sharepoint 2010 Server omgeving behandeld.

Verouderd artikel
Om u goed van dienst te kunnen zijn willen we u er op wijzen dat SharePoint 2010 is verouderd. Lees hier meer over SharePoint 2013, de opvolger van SharePoint 2010.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom SharePoint 2010 bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

SharePoint 2010 :  SharePoint analytics haalt meer waarde uit uw bedrijfsgegevens

Het gebruik van internet is de laatste jaren verschoven van nieuws delen en informatie zoeken, naar steeds meer online doen met handige applicaties en tools. Het aantal handige online applicaties en tools groeit en mensen doen steeds meer online. Die trend zet zich op de werkvloer ook voort. Veel organisaties werken met SharePoint 2016. De redenen waarom zij kiezen voor deze oplossing zijn onder andere de herkenbare User Interface en de volledige integratie met Microsoft Office Suite. Maar wist u ook dat SharePoint 2016 handige analytische tools biedt? Lees hier de 10 redenen om te kiezen voor SharePoint 2016.

Lees verder

SharePoint 2010 :  De mogelijkheden van SharePoint 2010

Wat zijn de mogelijkheden van SharePoint 2010? Medewerkers komen en medewerkers gaan, in de tussentijd slaan deze mensen veel informatie op. Als ze weg gaan nemen ze deze informatie mee. Dit soort verloren informatie kan een groot bedrijfsrisico vormen! SharePoint 2010 kan hier een oplossing voor bieden. Alle informatie beter beheren, makkelijker samenwerken aan documenten en dit gemakkelijk publiceren. Lees in deze whitepaper meer over SharePoint 2010.

Lees verder

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.