Cloud OS: uw organisatie klaar voor de cloud

Cloud optimize your business – Windows Server 2012 R2

Cloud optimize your business – Windows Server 2012 R2

De cloud is een zodanig grote rol gaan spelen op het gebied van informatietechnologie, dat men hier eigenlijk niet meer omheen kan. Met de komst van cloud-oplossingen en de razendsnelle veranderingen in de IT, is men anders gaan kijken naar het geheel. Zo heeft ook Microsoft haar visie voor het nieuwe IT-tijdperk vertaald naar een betrouwbaar platform voor infrastructuur, apps en data. Dit platform heet Cloud OS, waar Windows Server 2012 R2 aan de basis van staat.

Gemakkelijk applicaties bouwen en beheren
Microsofts Cloud OS levert een modern platform van producten en diensten, die binnen de eigen omgeving van een organisatie kan worden getransformeerd naar een zeer elastische, schaalbare en betrouwbare infrastructuur. Organisaties kunnen zo snel en flexibel moderne applicaties bouwen en beheren op verschillende platformen, locaties en apparaten.

Windows Server 2012 R2 als basis
Windows Server 2012 R2 wordt gezien als het hart van het Cloud OS. Belangrijke nieuwe en verbeterde kenmerken van dit serversysteem zijn:

  • Enterprise-class: met de krachtige basis schaalt u uw business op naar de cloud. De uitrol en het beheer van diverse IT-services wordt zo zeer gemakkelijk gemaakt.
  • Eenvoudig en kosteneffectief.
  • Gericht op de ontwikkeling, uitrol en het gebruik van apps.
  • Oog voor de eindgebruikers: Dankzij Windows Server 2012 R2 krijgen werknemers toegang tot de juiste bronnen met behulp van de devices die zij zelf kiezen.

Inhoud van de whitepaper
In deze whitepaper wordt uitgebreid ingegaan op het Cloud OS en de mogelijkheden ervan. Ook worden de zeven belangrijkste componenten van Windows Server 2012 R2. Zo is er aandacht voor server- en desktopvirtualisatie, opslag en networking, maar wordt er ook gekeken naar het servermanagement, de mogelijkheden van het web- en applicatieplatform en de toegangs- en informatiebeveiliging van uw data.

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de gratis whitepaper “Cloud optimize your business – Windows Server 2012 R2” en lees meer over het Cloud OS en de functionaliteiten ervan.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Cloud ComputingCloud Platform bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Cloud Computing :  Wat is de cloud nou precies?

De cloud garandeert een flexibele, goedkopere en toekomstgerichte toekomst voor alle bedrijven. Leuk en aardig, maar wat is de cloud precies? Dat leest u in dit grote e-book. Het behandelt de werking, de strategische voordelen en hoe u stap voor stap migreert. Daarbij worden de technische details allerminst geschuwd.

Lees verder

Cloud Computing :  De rol van de cloud bij groei en innovatie van organisaties

Dankzij de digitale transformatie veranderen hele industrieën. Om relevant te blijven in de toekomst, moeten organisaties innovatief zijn. De cloud kan een grote rol spelen bij het vermogen van organisaties om te innoveren en te groeien. Dit onderzoeksrapport gaat dieper in op deze relatie en bevat uitkomsten van meer dan 600 Europese CEO’s, CFO’s, CIO’s en IT-directeuren van verschillende industrieën.

Lees verder

Cloud Platform :  Wat is Office 365?

Office 365 kan een organisatie een hoop voordelen bieden. Een voordeel is bijvoorbeeld: sneller werken vanaf vrijwel elke werkplek. Office 365 is een pakket samengesteld uit de populairste productiviteits- en samenwerkingsprogramma’s van Microsoft. Wat zijn de mogelijkheden en voordelen van Office 365? Lees meer over dit onderwerp in de uitgebreide whitepaper.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.