Cloudreis voor bedrijven in groei

E-boek: stappenplan richting de cloud

Cloudreis voor bedrijven in groei

Ooit was het zo dat grote bedrijven alle macht in handen hadden. Zij hadden voldoende kapitaal om de allernieuwste (dure) technologie in huis te halen. Ze investeerden in het laten groeien en verder ontwikkelen van hun producten en diensten. Ze liepen voorop op het gebied van automatisering en slimme processen dankzij hun dure en moderne IT-omgeving. Maar tijden veranderen en nu zetten jonge of kleinere ondernemingen uit het niets sectoren op hun kop. De groten hebben niet langer alleen alle kennis en technologie in huis. De drijfveer van dit alles: cloudtechnologie.

Voordeel voor kleinere onderneming

Waar voorheen grote bedrijven alle voordelen hadden, loopt nu de kleinere onderneming voorop. Zij hebben in mindere mate te maken met verouderde IT-systemen die de reis naar de cloud vertragen en zijn hierdoor veel sneller in hun sprong naar de cloud. Maar in tegenstelling tot startups, die onmiddellijk starten in de cloud, moeten ook deze bestaande ondernemingen hun reis naar de cloud goed plannen en systematisch aanpakken. Dit e-boek laat stap voor stap zien hoe jij jouw bestaande IT-omgeving verhuist naar de cloud. Dit doe je op jouw eigen tempo en met minimale impact op jouw bedrijfsvoering en kosten.

Wat lees je in dit e-boek?

Dit boek beschrijft een uitgebreid plan voor jouw reis richting de cloud en besteedt hierbij aandacht aan:

  • De risico’s bij het vasthouden aan verouderde systemen
  • Misvatting over cloudcomputing
  • 3 essentiële stappen richting cloud

3-stappenplan voor cloudmigraties

Benieuwd hoe de reis richting cloud er voor jouw onderneming uitziet? Werk jij al met cloudsoftware maar wil je graag meer halen uit cloudtechnologie? Wil je weten hoe andere ondernemingen de cloud inzetten? Ga dan aan de slag met de gedetailleerde stappen uit dit e-boek en start jouw reis hier!

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Innovatie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Innovatie :  Vind de juiste informatie op het juiste moment

Snel informatie rondom één onderwerp opsnorren kost vaak veel meer tijd dan je verwacht. In de loop der jaren is informatie overal en nergens bewaard, wat kennisdeling moeilijk maakt. Dure archiefoplossingen zijn niet voor ieder bedrijf weggelegd, maar gelukkig komt daar nog dit jaar verandering in. Microsoft introduceert in 2020 Cortex: kennismanagement met behulp van AI. Maak hier alvast kennis met deze AI-toepassing.

Lees verder

Innovatie :  IT-infrastructuur remt nog te vaak digitale innovatie

De financiële sector loopt altijd voorop in digitale verandering, van internetbankieren tot Tikkies en banken zonder fysieke filialen. IT heeft hierin niet langer een ondersteunende rol, IT ís de business. Toch lopen veel financiële dienstverleners aan tegen de beperkingen van hun IT-infrastructuur. Deze whitepaper laat je zien hoe je afrekent met 12 bekende IT-uitdagingen en hoe je een IT-infrastructuur bouwt die innovatie en snelle verandering mogelijk maakt.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.