Communicatie op de werkvloer met Skype for Business

Skype for Business: effectief communiceren

Skype for Business: effectief communiceren

De opkomst van Twitter, Facebook en Whatsapp bij veel (overheids)organisaties geleid tot een inefficiënte manier van communiceren. Bij zakenrelaties, collega’s en – in het geval van de overheid – ook met burgers verloopt de communicatie op deze manier. Het zijn samenwerkingstools die niet op elkaar zijn afgestemd. Voor een goed werkende communicatie op de werkvloer moeten de samenwerkingstools op elkaar worden afgestemd.

Skype en de communicatie op de werkvloer

Op de werkvloer krijgen werknemers te maken met een grote hoeveelheid berichten en vragen via losse, niet-gekoppelde communicatiemiddelen. De communicatie gaat hierdoor langs elkaar heen lopen waardoor de berichten zich maar blijven opstapelen. Om deze negatieve ontwikkeling een halt toe te roepen schakelen steeds meer bedrijven naar Skype for Business.

Bij overheidsinstanties zorgt Skype for business bij bijvoorbeeld ambtenaren en burgers voor een sterk verbeterde bereikbaarheid. Hierdoor wordt informatie beter doorgespeeld en heeft het als gevolg dat collega’s onderling beter en vooral ook gemakkelijker kunnen samenwerken. Dit geldt uiteraard niet alleen voor overheidsinstanties, maar ook voor het bedrijfsleven.

Skype for Business

Download deze whitepaper voor meer informatie over de mogelijkheden die Skype for Business te bieden heeft. Daarnaast worden de implementatiemogelijkheden voor op kantoor uitgelicht.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ICT-Partners

ICT-Partners is dé ICT-dienstverlener die organisaties helpt succesvol te zijn met hun ICT.

Profiel ICT-Partners ›
 
 

Downloaden: Communicatie op de werkvloer met Skype for Business

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.