Data managen met NetSuite: uw motor voor groei

Vergroot het inzicht in IT-diensten

Vergroot het inzicht in IT-diensten

IT-organisaties groeien en veranderen. Hierdoor hebben ze er soms een dagtaak aan om budgetten, diensten en projecten op de juiste manier te managen. Verschillende systemen hebben hun eigen data, die niet overeenkomen met de data uit andere systemen. Breng alle neuzen dezelfde kant op door een geïntegreerde oplossing als NetSuite in te zetten.

Dezelfde data managen

Veel IT-organisaties die producten leveren, bieden meer. Ze leveren ook services waarmee de producten optimaal gebruikt kunnen worden. Bij IT-bedrijven die services bieden verschuiven de diensten ook: ze bieden tegenwoordig vaak services in een abonnementsvorm of gebruiksmodel aan.

Hierdoor ontstaan hybride modellen, waarbij klanten een volledig pakket aan diensten kunnen afnemen. Dit zorgt er wel voor dat het geheel van budgetten, diensten en projecten van uw organisatie behoorlijk complex kunnen worden. Eén oplossing voor alle soorten van business in uw organisatie zorgt ervoor dat de sales- en service-afdelingen met dezelfde data werken. Dat helpt de productiviteit en uiteindelijk de omzet verhogen.

Zichtbaarder zaken doen

Daarnaast vergroot het inzicht in projecten en zorgt het ervoor dat uw organisatie compliant is. Hiermee wordt de oplossing de basis waarop uw organisatie kan groeien.

Wilt u weten hoe u ervoor kan zorgen dat de organisatie als een geoliede machine werkt, hoe een geïntegreerde oplossing uw strategie kan ondersteunen en hoe andere bedrijven een dergelijke oplossing inzetten? Download de whitepaper en gebruik NetSuite ook als motor voor groei.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Oracle NetSuite

Oracle NetSuite levert bedrijven overal ter wereld uniforme systemen in de cloud die ongeëvenaarde mogelijkheden bieden om hun bedrijfsactiviteiten aan te sturen.

Profiel Oracle NetSuite ›
 
 

Download artikel

Data managen met NetSuite: uw motor voor groei

Door dit kennisdocument te downloaden, geeft u toestemming dat uw contactgegevens gedeeld worden met Oracle NetSuite en dat er contact met u kan worden opgenomen over producten en services die gerelateerd zijn aan dit kennisdocument.

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.