De digitale werkplek inrichten met SharePoint

10 redenen om te kiezen voor SharePoint

De digitale werkplek inrichten met SharePoint

Steeds meer organisaties zien de kracht van snel en efficiënt samenwerken in. Om dat te faciliteren, stappen zij over op een digitale werkplek. Een van de meest bekende voordelen is dat collega’s tegelijkertijd bij documenten kunnen en deze op hetzelfde moment kunnen bewerken. Maar SharePoint biedt organisaties nog meer mogelijkheden.

De ontwikkeling van SharePoint de afgelopen jaren heeft geleid tot een gebruiksvriendelijk platform. Daarnaast zijn er ook een aantal handige nieuwe functies aan toegevoegd. De vijf grootste voordelen zijn:

  1. Vertrouwde User Interface
  2. Integratie met Office (Word, Outlook, Excel)
  3. Veel standaard toepassingen beschikbaar
  4. Social Networking
  5. Business applicaties kunnen worden geïntegreerd

Ben je benieuwd naar nog 5 voordelen van SharePoint? Je leest ze in het whitepaper “10 redenen waarom SharePoint hét platform is voor jouw Digital Workplace”.

Vertrouwde User Interface

Zoals je van Microsoft gewend bent, is ook bij deze toepassing een herkenbare User Interface doorgevoerd. Veel tijd om te zoeken en te wennen hebben medewerkers dus niet nodig. Collega’s kunnen tegelijkertijd documenten bewerken in een online omgeving, met de vertrouwde opmaak en interface.

Snelle content creatie

De WYSIWYG-editor functie zorgt er bovendien voor dat content supermakkelijk kan worden aangepast. Ook kunnen standaard sjablonen worden ingevoerd, indien gewenst ook met beeld. SharePoint werkt samen met Microsoft Office. Zo kan bijvoorbeeld een blog worden geschreven in Word. Vervolgens kan het direct worden gepubliceerd binnen SharePoint.

10 redenen om te werken met SharePoint

 Overweeg je SharePoint in te zetten in jouw organisatie? Download dan deze whitepaper waarin de grote voordelen, nieuwste toepassingen en handige features van dit platform ter sprake komen

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Wortell

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Profiel Wortell ›
 
 

Downloaden: De digitale werkplek inrichten met SharePoint

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.