De gemeente Berkelland gaat Nieuw Werken

Goede ICT-omgeving essentieel bij Het Nieuwe Werken

Goede ICT-omgeving essentieel bij Het Nieuwe Werken

Om Het Nieuwe Werken (HNW) mogelijk te maken is een goede ICT-omgeving en -infrastructuur essentieel. Medewerkers moeten overal en altijd device-onafhankelijk kunnen werken. Deze case gaat over de gemeente Berkelland, waar de ICT-omgeving dusdanig verouderd was dat dit niet mogelijk was. Na implementatie van een nieuwe infrastructuur is hier verandering in gebracht.

De gemeente Berkelland telt zo’n 400 medewerkers, verdeeld over drie locaties. De gemeente wilde graag HNW implementeren, maar was met de verouderde ICT-omgeving niet mogelijk. De opdracht bestond dan ook uit het ontwerpen, leveren, configureren en installeren van een nieuwe infrastructuur. Deze case beschrijft hoe er invulling is gegeven aan de implementatie van Het Nieuwe Werken bij de gemeente Berkelland.

Download de case
Download de complete case waarin wordt beschreven hoe de gemeente Berkelland een compleet nieuwe ICT-infrastructuur heeft geïmplementeerd die Het Nieuwe Werken mogelijk maakt.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Partner

PQR

PQR gelooft dat IT hét middel is voor organisaties om voorop te lopen in hun branche en hun ambities mogelijk te maken. Onze IT-professionals streven op een plezierige en verrassende manier, elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers.

Profiel PQR ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.