De klant van het beste advies voorzien met Office 365

Office 365: voor samenwerking en flexibiliteit

Office 365: voor samenwerking en flexibiliteit

Samenwerking wordt voor consultants steeds belangrijker. Niet alleen samenwerking, maar ook het vertalen van data en informatie naar goede adviezen voor de klant, zijn van essentieel belang. Alleen op deze manier kunnen zij de klant zo goed mogelijk van dienst zijn, het bedrijf laten groeien en de concurrentie voor blijven. Dit artikel geeft een beschrijving van de mogelijkheden van Office 365, welke consultants de tools biedt de klant centraal te stellen.

Klant centraal door delen kennis en kunde
Het verhogen van de productiviteit, de efficiëntie en de effectiviteit heeft enorme voordelen voor de klant. Door het delen van kennis en kunde krijgen consultants inzicht in de voor hen benodigde informatie, waardoor zij de klant direct een goed advies kunnen geven en direct oplossingen kunnen bieden. Het delen van informatie en samenwerken zorgt op deze wijze er dan ook voor dat de klant centraal wordt gesteld.

De mogelijkheden van Office 365
Office 365 geeft consultants tools in handen om het kennisdelen en samenwerken mogelijk te maken. Met Office 365 is relevante informatie vanaf elk device overal en altijd te raadplegen en up to date. Dit artikel geeft een beschrijving van de mogelijkheden van Office 365 voor consultants zodat zijn zodat zij de klant optimaal van dienst kunnen zijn.

Download het artikel
Download vrijblijvend dit artikel en kom meer te weten over de mogelijkheden en flexibiliteit van Office 365 voor consultants. 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Office 365 bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Office 365 :  Office 365: Zo gebruikt u het optimaal

Veel organisaties werken met Office 365. Alleen door gebrek aan kennis laten veel werknemers de diverse kansen die het met zich mee brengt liggen. Hierdoor gaat de gedane investering verloren. Door de veelvoorkomende valkuilen te ontwijken, kunt u de adoptie verhogen. Lees hier de 5 valkuilen en ga direct aan de slag.

Lees verder

Office 365 :  Webcast: Digitaal een contract ondertekenen in Office 365

Vaak besparen we tijd en moeite als we dingen digitaal regelen in plaats van op de ouderwetse manier. Steeds meer organisaties zijn dan ook bezig te digitaliseren. Toch wordt de laatste stap niet altijd gezet. Het ondertekenen van contracten gebeurt met pen en papier. Ontdek in dit webinar hoe u een efficiencyslag kunt maken door dit digitaal te gaan doen.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.