De kracht van IT voor jouw onderneming

Kies voor efficiëntie en effectiviteit

Kies voor efficiëntie en effectiviteit

Wat moet je doen om concurrerend te blijven in een markt waar nieuwe start-ups met allerlei moderne technologie jouw klanten proberen weg te kapen? Investeer in technologie! In 2019 zullen bedrijven naar schatting 2,2 biljoen dollar investeren in nieuwe technologie. Dat doen ze onder andere om met IoT processen te optimaliseren en AI om ons werk eenvoudiger te maken. Als ook jouw organisatie vooruit wil en voordeel wil halen uit al dat nieuws, dan is een toekomstbestendige IT-infrastructuur een must.

Efficiëntere werken en beheerslast verlagen

De basis van succes in de toekomst is dus een toekomstbestendige IT-infrastructuur die je helpt bij:

  • IT-resources efficiënter benutten
  • Sneller nieuwe applicaties ontwikkelen
  • Legacy IT eenvoudig beschikbaar maken
  • Beheerlast van IT terugdringen

De voordelen, die zijn duidelijk, maar hoe pak je dit aan? Hoe ziet zo’n moderne IT-infrastructuur eruit en hoe zet je deze snel op poten? Het antwoord op deze vragen vind je in deze gids waar de experts van PQR op basis van jarenlange ervaring jou laten zien hoe je stap voor stap toewerkt naar een organisatie waar IT een business enabler is!

In rap tempo richting efficiëntere IT

Om snel voordeel te halen uit een moderne IT-infrastructuur is een software-defined infrastructuur de oplossing. Hier creëer je een software-variant van een specifiek, fysiek object uit jouw IT-omgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een server of een opslagmodule. Je voegt een softwarematige laag toe en overstijgt hiermee de beperking van het fysieke object.

De gids Maak van IT een business enabler laat je kennismaken met een software-defined infrastructuur, zet alle ins en outs voor jou op een rij en laat je zien hoe je stap voor stap jouw omgeving transformeert naar een toekomstbestendig en efficiënt platform, zonder beperkingen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom InnovatieIT Beheer bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Innovatie :  Open source: delen en gebruiken

Veel populaire software is tegenwoordig open source. Een behoorlijk contrast met de dichtgetimmerde software van weleer. Waarom kiezen softwareontwikkelaars nu voor open source? Wat zijn de voordelen van open source en welke mindset hoort hierbij? Je leest het in dit laatste trendrapport uit de reeks Survival of the Smartest.

Lees verder

Innovatie :  Reken af met deze 7 data-struikelblokken

Een datagedreven organisatie; de stip aan de horizon voor ieder bedrijf. Maar voor middelgrote bedrijven is het in veel gevallen nog steeds een 'ver-van-mijn-bed-show'. Zij hebben namelijk geen data scientists in dienst en hebben geen dure BI-tools ter beschikking. Waar lopen middelgrote bedrijven tegenaan? Hoe dicht je de kloof met enterprises die wel volledig datagedreven werken? Dat lees je hier.

Lees verder

IT Beheer :  Een digitale werkplek waar jij blij van wordt

Een digitale werkplek is de nieuwe realiteit geworden. Toch worstelen veel IT-afdelingen met de transformatie van traditioneel beheer naar een moderne werkplekstrategie. In deze whitepaper vind je de 5 cruciale vereisten voor de digitale werkplek, hiermee vorm je het uitgangspunt van jouw planning en implementatie. Met deze optimale mix zorg je voor blije collega’s op de werkvloer én blije gezichten op de IT-afdeling.

Lees verder

IT Beheer :  Herken de zwakke plekken in jouw Office 365 databeveiliging

Veel organisaties vertrouwen blindelings op hun basisbeveiliging voor het veilig stellen van hun Office 365 data. Voor een goede databeveiliging in Office 365 moet je echter specifieke maatregelen nemen en je bewust zijn van de zwakke plekken en kwetsbaarheden in Office 365. Deze whitepaper zet 6 bekende kwetsbaarheden op een rij en laat je zien hoe je deze gaten in de beveiliging dicht.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.