De kracht van IT voor jouw onderneming

Kies voor efficiëntie en effectiviteit

Kies voor efficiëntie en effectiviteit

Wat moet je doen om concurrerend te blijven in een markt waar nieuwe start-ups met allerlei moderne technologie jouw klanten proberen weg te kapen? Investeer in technologie! In 2019 zullen bedrijven naar schatting 2,2 biljoen dollar investeren in nieuwe technologie. Dat doen ze onder andere om met IoT processen te optimaliseren en AI om ons werk eenvoudiger te maken. Als ook jouw organisatie vooruit wil en voordeel wil halen uit al dat nieuws, dan is een toekomstbestendige IT-infrastructuur een must.

Efficiëntere werken en beheerslast verlagen

De basis van succes in de toekomst is dus een toekomstbestendige IT-infrastructuur die je helpt bij:

  • IT-resources efficiënter benutten
  • Sneller nieuwe applicaties ontwikkelen
  • Legacy IT eenvoudig beschikbaar maken
  • Beheerlast van IT terugdringen

De voordelen, die zijn duidelijk, maar hoe pak je dit aan? Hoe ziet zo’n moderne IT-infrastructuur eruit en hoe zet je deze snel op poten? Het antwoord op deze vragen vind je in deze gids waar de experts van PQR op basis van jarenlange ervaring jou laten zien hoe je stap voor stap toewerkt naar een organisatie waar IT een business enabler is!

In rap tempo richting efficiëntere IT

Om snel voordeel te halen uit een moderne IT-infrastructuur is een software-defined infrastructuur de oplossing. Hier creëer je een software-variant van een specifiek, fysiek object uit jouw IT-omgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een server of een opslagmodule. Je voegt een softwarematige laag toe en overstijgt hiermee de beperking van het fysieke object.

De gids Maak van IT een business enabler laat je kennismaken met een software-defined infrastructuur, zet alle ins en outs voor jou op een rij en laat je zien hoe je stap voor stap jouw omgeving transformeert naar een toekomstbestendig en efficiënt platform, zonder beperkingen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom InnovatieIT Beheer bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Innovatie :  Waarom back-ups maken van jouw Office 365 data een goed idee is

Office 365 maakt samenwerken in één document kinderspel en medewerkers hebben ermee altijd en overal toegang tot alle Office-tools. En omdat alles in de cloud draait, valt er een grote beheerlast weg. Toch zijn er enkele zaken die jouw verantwoordelijkheid blijven, maar te vaak over het hoofd worden gezien. Back-ups maken van Office 365 is daar één van…

Lees verder

Innovatie :  De reis naar een datagedreven organisatie

Transformeren tot een datagedreven organisatie; met de algemene beschikbaarheid van kunstmatige intelligentie is het dichterbij dan ooit. Toch is het een behoorlijke uitdaging voor IT-afdelingen om deze transformatie optimaal te ondersteunen. Deze whitepaper laat zien wat er nodig is om dit voor elkaar te krijgen en geef inzicht in wat je moet doen als blijkt dat jouw organisatie er nog niet klaar voor is.

Lees verder

IT Beheer :  Snellere migratie en eenvoudiger beheer van Office 365

Office 365 belooft kleine en grote bedrijven meer flexibiliteit, lagere kosten en een betere samenwerking met collega’s en partners. Maar je wil natuurlijk wel dat jouw IT-afdeling zo weinig mogelijk tijd kwijt is aan het inrichten en beheren van deze werkplekken. Lees hier hoe Citrix Workspace de uitrol en het beheer van Office 365 voor jouw IT-afdeling eenvoudiger en beter maakt.

Lees verder

IT Beheer :  United Airlines - Business Service Management

United Airlines - een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in de wereld - bespreekt in deze video hoe mobile application monitoring aan de hand van HP Business Service Management software United Airlines helpt hun klanten tevreden te houden en veilig op hun bestemming te krijgen.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.