De mogelijkheden van SharePoint 2010

SharePoint 2010: Wat zijn de mogelijkheden?

SharePoint 2010: Wat zijn de mogelijkheden?

Hoe kan SharePoint 2010 in een organisatie de bestaande informatie en kennis zo goed mogelijk beheren? Wat bij veel organisaties voor komt, is dat veel informatie opgeslagen is in de hoofden van de medewerkers. Als medewerkers vertrekken of de informatie vergeten is het verloren en dit kan een groot bedrijfsrisico vormen. Daarom werken veel organisaties momenteel met informatie- en kennisdeling.  

SharePoint 2010: De voordelen
Enkele voordelen voor organisaties bij het gebruik van SharePoint 2010 zijn:

  • Beter beheer van informatie en documenten
  • Samenwerken aan documenten
  • Informatie delen
  • Gemakkelijk publiceren
  • Ondersteuning van bedrijfsprocessen
  • Rapportage
  • Integratie met Microsoft-systemen

Meer weten over deze voordelen en wat het voor de organisatie kan betekenen? Download vrijblijvend de whitepaper over SharePoint 2010, waarin alle mogelijkheden op een rijtje worden gezet. In deze whitepaper worden ook de huidige ontwikkelingen en uitdagingen binnen een organisatie uiteengezet.

Verouderd artikel
Om u goed van dienst te kunnen zijn willen we u er op wijzen dat SharePoint 2010 is verouderd. Lees hier meer over SharePoint 2013, de opvolger van SharePoint 2010.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

De mogelijkheden van SharePoint 2010

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.