De reis naar een datagedreven organisatie

In 4 stappen richting de toekomst

Gepubliceerd: 19-11-2019 | Whitepaper | De reis naar een datagedreven organisatie

Data zijn het nieuwe goud! Datagedreven organisaties zijn de toekomst! We horen het al jaren, maar voor veel bedrijven wordt het nu pas echt werkelijkheid. Technologie zoals machine learning is niet langer alleen weggelegd voor de grootse bedrijven ter wereld, het is inmiddels geïntegreerd in software die we bij veel bedrijven terugvinden zoals Office 365 of Dynamics 365. Dankzij deze eerste kennismaking met kunstmatige intelligentie zetten veel bedrijven kunstmatige intelligentie en de reis naar datagedreven werken hoger op de agenda’s. Een positieve ontwikkeling, maar voor IT-afdelingen is het een behoorlijke uitdaging.

De grens is bereikt

Veel organisaties lopen nu tegen de grenzen aan van hun bestaande IT-infrastructuur en dataplatformen. IT-managers gaan naarstig op zoek naar alternatieven voor hun bestaande IT-infrastructuur, want bedrijven willen natuurlijk niet stilstaan maar vooruit. Hierbij wordt vooral rekening gehouden met:

  • Schaalbaarheid
  • Flexibiliteit
  • Gebruikersgemak
  • Kosten

In 4 stappen richting een datagedreven organisatie

Deze whitepaper laat zien hoe IT-afdelingen in slechts 4 stappen de organisatie ondersteunen in de transformatie naar een datagedreven organisatie. Je leest hoe je inspeelt op de continu veranderende behoeften binnen de organisatie, hoe je de beperkingen van een traditionele IT-omgeving aanpakt en wat de randvoorwaarden zijn voor een modern dataplatform. En uiteindelijk helpt deze whitepaper jou ook met het formuleren van een antwoord op de allerbelangrijkste vraag: Is mijn IT-afdeling klaar voor de datagedreven digitale transformatie?

Meer weten over de reis naar een datagedreven organisatie?

Als je meer wil weten over het inspelen op veranderende databehoeftes in de organisatie of je wil verdiepen in het kiezen van een modern dataplatform; dan is deze whitepaper wat voor jou! Volg de 4 stappen uit dit kennisdocument en maak uiteindelijk de afweging of jouw organisatie klaar is voor de reis of niet…

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

InSpark

InSpark innoveert en transformeert organisaties. En optimaliseert werkplekken en processen. Full service en full force. Van strategie tot beheer. Zodat jouw medewerkers en klanten het maximale uit technologie halen. Voor snellere impact en duurzaam resultaat. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Profiel InSpark ›
 
 

Downloaden: De reis naar een datagedreven organisatie

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.