De werkplek van morgen

Webinar over werkplekinrichting en mobiliteit

Webinar over werkplekinrichting en mobiliteit

Inrichting van een werkplek die voldoet aan de wensen van de moderne werknemer, is voor veel bedrijven een actueel onderwerp. Maar hoe pak je dit het beste aan? Bas ter Heurne, Sales Manager bij PQR, en Rob Idink, Country Manager HP, zijn de sprekers tijdens dit webinar over ‘De werkplek van morgen’.  Zij lichten toe waarom bedrijven een bewuste strategie zouden moeten kiezen voor de inrichting van een moderne werkplek. ‘De werkplek van morgen’ – wat betekent dat precies? En voor welke mensen binnen de organisatie is dit onderwerp belangrijk?

‘De werkplek van morgen’ – ICT-ontwikkelingen

In de huidige maatschappij ligt het accent niet meer op ‘technologie’, maar op ‘informatie’. Werknemers gaan op een andere manier om met informatie. Na de introductie van Het Nieuwe Werken in Nederland, worden IT-afdelingen nu geconfronteerd met thema’s als Bring Your Own Device en ‘consumerization of IT’. ‘Working any time, any place, any how’ is wat werknemers willen en dat geldt ook voor het gebruik van devices die niet van de organisatie zijn. IT-afdelingen moeten dus nadenken over het faciliteren van BYOD, de implementatie van virtuele desktopinfrastructuren en het beheer van devices in privébezit, die zakelijk worden gebruikt.

‘De werkplek van morgen’ – doelgroepen

Er zijn drie belangrijke groepen te onderscheiden die elk hun eigen belang hebben bij ‘De werkplek van morgen’: gebruikers, IT managers en CIO/business leads. CIO’s en business leads zijn gericht op productiviteit, efficiency en business innovatie, IT-managers zullen met name focussen op kostenbeheersing, manageability en standaardisatie en gebruikers willen keuzevrijheid, flexibiliteit en de nieuwste designs.

‘De werkplek van morgen’ – Enterprise Mobility Management

Bij de inrichting van ‘de werkplek van morgen’ vormt vooral ‘Enterprise Mobility’ een uitdaging. Mobiliteit is een complex onderwerp dat vraagt om een end-to-end benadering wil een organisatie een complete strategie voor enterprise mobility kunnen beleggen. Voordelen van Enterprise Mobility Management zijn:

  • Reductie van de kosten
  • Flexibilisering van arbeid
  • Stijging van de medewerkerstevredenheid

Bekijk dit webinar over ‘de werkplek van de toekomst’ in relatie tot Enterprise Mobility. Toegelicht wordt hoe organisaties met een totaalbenadering van mobiliteit tegemoet kunnen komen aan de wensen van zowel de CIO, de IT-manager als werknemers.

tag icon

Bekijk nu

Bekijk deze webcast nu door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

PQR gelooft dat IT hét middel is voor organisaties om voorop te lopen in hun branche en hun ambities mogelijk te maken. Onze IT-professionals streven op een plezierige en verrassende manier, elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

De werkplek van morgen

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.