Delivering Cost Effective Enterprise Business Intelligence

TCO verminderen dankzij kosteneffectieve Enterprise Business Intelligence

TCO verminderen dankzij kosteneffectieve Enterprise Business Intelligence

Nu IT-budgetten steeds krapper worden en business requirements steeds complexer, hebben organisaties de taak eens kritisch naar hun Business Intelligence (BI) uitgaven te kijken. Uit onderzoek blijkt dat IT-personeel tussen de 60 en 86% van de BI Total Cost of Ownership (TCO) vormt. IT-kopers moeten de evaluatie van de technische mogelijkheden die personeelskosten verminderen dan ook de hoogste prioriteit geven.

Download "Delivering Cost Effective Enterprise Business Intelligence"
Figuur 1: Multi-Year TCO bestaat uit meerdere componenten

BI-applicaties moeten ontwikkeld, geïmplementeerd en beheerd worden met zo weinig mogelijk IT-middelen. De oplossing in deze whitepaper maakt dit mogelijk. Deze whitepaper bevat de TCO data van 80 BI-implementaties, waarbij duizenden gebruikers met een relatief kleine IT-staf een lagere TCO verkregen.

Download de whitepaper
Download de complete whitepaper en lees meer over de BI-oplossing waarmee de behoefte aan IT-middelen en –personeel verminderd wordt en zo Total Cost of Ownership gereduceerd.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceBI Tools bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  Word meesterverteller met datavisualisatie 2.0

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen binnen de datavisualisatie? Ontdek hier het verhaal van datavisualisatie en de revolutie die automated data storytelling zal ontketenen. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat data automatisch wordt voorzien van tekst. Zo wordt jouw data leesbaarder en ligt de kans op verkeerde interpretatie een stuk lager.

Lees verder

Business Intelligence :  Kenniscyclus: Next step in analytics

Data en analytics hebben de afgelopen jaren een enorme impact gehad op de dagelijkse gang van zaken in organisaties. Van het optimaliseren van klantrelaties tot efficiënter werken. Toch blijven veel mogelijkheden onbenut omdat data onvoldoende gecombineerd worden. In deze kenniscyclus leer je hoe je de volgende stap kunt zetten met analytics om het volledige potentieel te benutten.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.