Deze checklist verbetert uw dataveiligheid

In gesprek met uw beveiligingsteam

In gesprek met uw beveiligingsteam

Het zal u maar gebeuren: een grote cyberaanval die uw database op straat gooit, met alle gegevens van klanten, winst en inkomsten. Datalekken en cyberaanvallen zijn inmiddels aan de orde van de dag. Weet u wat u kunt doen om de schade te beperken? Door als management op de juiste wijze samen te werken met security minimaliseert u de risico's. Hoe uw organisatie dit concreet voor elkaar krijgt en veilig blijft voor datalekken en cybercriminaliteit, leest u in het e-book 5 vragen die executives moeten stellen aan hun beveiligingsteams.

Dataveiligheid en samenwerking

De veiligheid van de onderneming is in grote mate afhankelijk van zijn gebruikers en de manier waarop de veiligheid in de organisatie is geregeld. Daarom is contact en samenwerking tussen management en security zo belangrijk:

  • CSO’s, CIO’s en beveiligingsanalisten bevinden zich in de frontlinie tegen hackers, maar ze zijn niet de laatste verdedigingslinie.
  • CTO’s kunnen CSO’s en CIO’s advies geven over beveiligingssoftware en kunnen informatie geven over beveiligingsaspecten van andere software
  • CMO’s en marketing-executives moeten zich bewust zijn van de reputatierisico’s bij het optreden van een lek.
  • HR en talent management moeten zich realiseren wat een intern lek kan betekenen voor het vertrouwen van werknemers.
  • CEO’s en leden van de raad van bestuur moeten zich bewust zijn van de gevolgen die een ontoereikende cybersecurity kan hebben op de waardering van hun bedrijf.

Checklist voor dataveiligheid

Beperk de schade met behulp van de 5 vragen en de checklist in dit e-book. Dit is een gemakkelijke manier om inzicht te krijgen in de stand van zaken van uw cybersecurity. Zo weet u zeker dat de data in uw organisatie veilig is en blijft.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Deze checklist verbetert uw dataveiligheid

 

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.