Snel inspelen op onverwachtse vragen binnen de organisatie

Flexibel, snel en competitief met Digital Workspace

Snel inspelen op onverwachtse vragen binnen de organisatie

De Digital Workspace is de werkcontext van zowel medewerkers als de organisatie. De Digital Workspace bepaalt welke keuzes en acties medewerkers en organisaties dagelijks uitvoeren. In deze omgeving worden besliskracht en acties ontwikkeld zodat de organisatie meer te bieden heeft en sneller in kan spelen op onverwachte klantvragen en nieuwe situaties.

Blijf als organisatie waarde toevoegen in een wereld die steeds complexer wordt. Dit is een uitdaging waar elke organisatie mee te maken krijgt. Blijf op veranderingen inspelen, maar waar begint u en hoe blijft u tegelijkertijd flexibel, snel en competitief?

Digital Workspace en “Het Corporate Brain”

DigitalWorkspace2.png Wanneer er snel een oplossingen gevonden moet worden, dan zal er gebruik gemaakt moeten worden van alle beschikbare kennis en ervaring binnen en ook buiten de organisatie. De naam voor deze gebundelde kennis van een organisatie is:  “Het Corporate Brain”. Management zal zich moeten inspannen om het Corporate Brain zo laagdrempelig mogelijk te houden naar de medewerkers, waardoor het Corporate Brain als een “bron” in de werkcontext kan worden gezien. Hierdoor draagt het Corporate Brain bij aan een nieuwe oplossing en het beter behalen van de persoonlijke doelen.

Wat kan Digital Workspace voor u betekenen?

Kom meer te weten over de Digital Workspace! De schrijver van deze whitepaper legt aan de hand van verschillende theorieën uit wat een connected company en de Digital Workspace inhouden. Download de volledige whitepaper en kom meer te weten over de Digital Workspace en wat het kan betekenen voor uw organisatie.

 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.