Digitale transformatie met vallen en opstaan

In 5 stappen naar een succesvolle digitale transformatie

Gepubliceerd: 22-10-2020 | Whitepaper | Digitale transformatie met vallen en opstaan

Digitale transformatie, het is al jaren een populair onderwerp onder CIO’s en CEO’s. Maar voor veel bedrijven bleef het vaak bij vage toekomstplannen en het gevoel dat ze er toch ‘iets’ mee moeten. En toen kwam 2020… We kwamen in een gedwongen digitale stroomversnelling en links en rechts introduceerden bedrijven nieuwe online initiatieven. Dat is precies waar het bij digitale transformatie om gaat: snel inspelen op veranderingen met behulp van digitale technologie en zo een product of dienst aanbieden wat inspeelt op de vraag in de markt.

Alle ogen gericht op de IT-manager, CIO en CISO

Een succesvolle digitale transformatie is dé manier voor bedrijven om in deze vreemde tijden succesvol te blijven. Hierbij is het belangrijk om gebruik te maken van allerlei nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie, voorspellende analytics en chatbots. De ogen van het hele bedrijf zijn daarom gericht op de IT-beslissers om dit in goede banen te leiden. Geen eenvoudige opdracht, maar de 5 stappen uit deze whitepaper helpen jou op weg.

CIO’s hebben dezelfde uitdagingen

Of je nu start met digitale transformatie om nieuwe klanten aan te trekken of als je vooral de productiviteit binnen het bedrijf wil verbeteren, er zijn een aantal uitdagingen waarmee zowel kleine als grote bedrijven worstelen. Welke uitdagingen dat zijn en hoe je deze aanpakt, dat lees je in deze whitepaper. Download de 5 stappen naar een succesvolle digitale transformatie hier!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

SAS

SAS is marktleider in analytics. Met innovatieve analytics, business intelligence en data management software en dienstverlening, helpt SAS klanten op meer dan 83.000 locaties sneller, betere beslissingen te nemen. Al sinds 1976 levert SAS haar klanten wereldwijd 'THE POWER TO KNOW'.

Profiel SAS ›
 
 

Downloaden: Digitale transformatie met vallen en opstaan

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.