Digitale werkplek inrichten met SharePoint

10 redenen om te kiezen voor SharePoint

10 redenen om te kiezen voor SharePoint

Steeds meer organisaties zien de kracht van snel en efficiënt samenwerken in. Om dat te faciliteren, stappen zij over op een digitale werkplek. Een van de meest bekende voordelen is dat collega’s tegelijkertijd bij documenten kunnen en deze op hetzelfde moment kunnen bewerken. Maar SharePoint biedt organisaties nog meer mogelijkheden.

Kent u deze functies van SharePoint al?

De ontwikkeling van SharePoint de afgelopen jaren heeft geleid tot een gebruiksvriendelijk platform. Daarnaast zijn er ook een aantal handige nieuwe functies aan toegevoegd. De vijf grootste voordelen zijn:

  1. Vertrouwde User Interface
  2. Integratie met Office (Word, Outlook, Excel)
  3. Veel standaard toepassingen beschikbaar
  4. Social Networking
  5. Business applicaties kunnen worden geïntegreerd

Bent u benieuwd naar nog 5 voordelen van SharePoint? U leest ze in het whitepaper “10 redenen waarom SharePoint hét platform is voor jouw Digital Workplace”.

Vertrouwde User Interface

Zoals u van Microsoft gewend bent, is ook bij deze toepassing een herkenbare User Interface doorgevoerd. Veel tijd om te zoeken en te wennen hebben uw medewerkers dus niet nodig. Collega’s kunnen tegelijkertijd documenten bewerken in een online omgeving, met de vertrouwde opmaak en interface.

Snelle content creatie

De WYSIWYG-editor functie zorgt er bovendien voor dat content supermakkelijk kan worden aangepast. Ook kunnen standaard sjablonen worden ingevoerd, indien gewenst ook met beeld. Werkt samen met Microsoft Office Suite. Zo kan bijvoorbeeld een blog worden geschreven in Word. Vervolgens kan het direct worden gepubliceerd binnen SharePoint.

10 redenen om te werken met SharePoint

Overweegt u SharePoint in te zetten in uw organisatie? Download dan dit whitepaper waarin de grote voordelen, nieuwste toepassingen en handige features van dit platform ter sprake komen.

tag icon

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Digitale werkplek inrichten met SharePoint

 

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.