Duurzaam Documentbeheer

Wat is het belang van groen ondernemen?

Wat is het belang van groen ondernemen?

Documentbeheer is de wijze waarop een organisatie zakelijke documenten beheert. Het is het effectief beheer van de kosten, technologie, duurzaamheid en veiligheid van documenten in de gehele bedrijfsvoering.

In heel Europa zijn veel verschillen op te merken op het gebied van documentbeheer en duurzaamheidstargets. De belangrijkste bevindingen zijn:

  • Meer accuratesse nodig bij het meten van vooruitgang door duurzaamheidstargets
  • Gedecentraliseerde benadering tot documentbeheer resulteert in gemiste mogelijkheden.
  • Organisatorisch gedrag ten opzichte van documentduurzaamheid varieert door heel Europa.

Dit rapport beschrijft hoe Europese bedrijfsleiders duurzaamheid beheren binnen de specifieke context van documentbeheer en hoe het past in de huidige economische en technologische agenda.

Het Rapport
In het rapport “Duurzaam documentbeheer” is meer te lezen over de bovenstaande bevindingen. Het rapport gaat ook dieper in op de begrippen documentbeheer en duurzaamheid.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom DMS (Document Management System)Informatiemanagement bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Informatiemanagement :  Office 365: Zo gebruikt u het optimaal

Veel organisaties werken met Office 365. Alleen door gebrek aan kennis laten veel werknemers de diverse kansen die het met zich mee brengt liggen. Hierdoor gaat de gedane investering verloren. Door de veelvoorkomende valkuilen te ontwijken, kunt u de adoptie verhogen. Lees hier de 5 valkuilen en ga direct aan de slag.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.