Een DMS in SharePoint Online inrichten

Dit is waarom u niet zonder DMS kunt

Dit is waarom u niet zonder DMS kunt

We hebben tegenwoordig allemaal een overkill aan informatie te verwerken. Dat geldt niet alleen voor privésituaties, ook op het werk hebben we te kampen met een continue stroom berichten die ons via allerlei kanalen bereiken. Veel organisaties zoeken daarom naar manieren om informatie op een gestructureerde manier aan te bieden. Vaak wordt voor de oplossing gekozen om te werken met een fileshare of lokale netwerkschijven. Hierop zien medewerkers alleen de informatie waar zij bij kunnen. Het nadeel hiervan is dat collega’s niet tegelijk kunnen samenwerken in één document en iedereen zijn eigen manier heeft van indelen. Om dit te stroomlijnen, stappen veel organisaties over naar een Document Management System (DMS) in SharePoint Online.

Wat is een Document Management System (DMS)?

Om een organisatie optimaal te laten draaien, moet belangrijke informatie altijd actueel en toegankelijk zijn. Vaak is deze kritische informatie vastgelegd in documenten. In een DMS worden alle documenten automatisch zo logisch georganiseerd, dat ze door alle betrokken medewerkers snel te raadplegen zijn. Zo kan informatie sneller worden gedeeld en bewerkt.

Dit is waarom u niet zonder DMS in SharePoint Online kunt

Moderne organisaties kunnen niet meer zonder een geautomatiseerde manier om groeiende stroom van documenten en bestanden logisch in te delen. Dit zijn 3 voordelen van een DMS in SharePoint Online:

  1. Automatisch versiebeheer
  2. Samenwerken aan documenten met collega’s
  3. Bestanden eenvoudig delen

Bent u benieuwd naar nog meer redenen om de overstap te maken van fileshare naar een DMS in SharePoint Online? Download dan de whitepaper ‘6 redenen om van een fileshare naar DMS in SharePoint Online te gaan’.

Bespaar met een DMS

Een bijkomend voordeel is dat u met een DMS hoeft u geen investeringen en hoge kosten te verwachten voor storage en opslag. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op deze manier? En hoe u de eerste stap kunt zetten naar een DMS in SharePoint Online? Dat en meer leest u in deze whitepaper.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Een DMS in SharePoint Online inrichten

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.