Een DMS in SharePoint Online inrichten

Dit is waarom je niet zonder DMS kunt

Een DMS in SharePoint Online inrichten

We hebben tegenwoordig allemaal een overkill aan informatie te verwerken. Dat geldt niet alleen voor privésituaties, ook op het werk hebben we te kampen met een overvloed aan berichten die ons via allerlei kanalen bereiken. Veel organisaties zoeken daarom naar manieren om informatie op een gestructureerde manier aan te bieden. Vaak wordt voor de oplossing gekozen om te werken met een fileshare of lokale netwerkschijven, waarop medewerkers alleen de informatie zien waar zij bij kunnen. Het nadeel hiervan is dat collega’s niet tegelijk kunnen samenwerken in één document en iedereen zijn eigen manier heeft van indelen. Om dit te stroomlijnen, maken veel organisaties de overstap naar een Document management System (DMS) in SharePoint Online.

Wat is een Document Management System (DMS)?

Om een organisatie optimaal te laten draaien, moet belangrijke informatie altijd actueel en toegankelijk zijn. Vaak is deze kritische informatie vastgelegd in documenten. In een DMS worden alle documenten automatische zo logisch georganiseerd, dat ze door alle betrokken medewerkers snel te raadplegen zijn. Zo kan informatie sneller worden gedeeld en bewerkt.

Dit is waarom jij niet zonder DMS in SharePoint Online kunt

Moderne organisaties kunnen niet meer zonder een geautomatiseerde manier om groeiende stroom van documenten en bestanden logisch in te delen. Dit zijn 3 voordelen van een DMS in SharePoint Online:

  1. Automatisch versiebeheer
  2. Samenwerken aan documenten met collega’s
  3. Bestanden eenvoudig delen

Ben je benieuwd naar nog meer redenen om de overstap te maken van fileshare naar een DMS in SharePoint Online? Download dan de whitepaper ‘6 redenen om van een fileshare naar DMS in SharePoint Online te gaan’.

Bespaar met een DMS

Met een DMS hoef je geen investeringen en hoge kosten te verwachten voor storage en opslag. Wil je weten hoeveel je bespaart op deze manier? En hoe je de eerste stap zet naar een DMS in SharePoint Online? Dat en meer lees je in deze whitepaper.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Wortell

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Profiel Wortell ›
 
 

Download artikel

Een DMS in SharePoint Online inrichten

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.