Een helpende hand in jouw digitale transformatie

Zo geef je jouw cloudreis een boost

Een helpende hand in jouw digitale transformatie

De publieke cloud zit al jaren in de lift, toch had niemand kunnen voorspellen hoe snel het aandeel van publieke clouddiensten in 2020 zou groeien. De wereldwijde noodzaak voor thuiswerken was bij veel bedrijven het laatste duwtje in de rug richting de cloud. De resultaten zijn dan ook spectaculair; onderzoeksbureau Gartner voorspelt voor 2021 een stijging van bijna 20% tegenover afgelopen jaar. Clouddiensten bieden natuurlijk veel meer voordelen dan enkel locatieonafhankelijk werken. Het is hét startpunt van digitale transformatie; maar daar lopen veel organisaties vast. Hoe moet het nu verder? Dat lees je in deze whitepaper!

Een helpende hand

Digitale transformatie is the talk of the town, toch lopen veel bedrijven vast in hun transformatie. Er zijn de verouderde IT-systemen, budgettaire onduidelijkheden, onvoldoende cloud-expertise en bedrijven zitten in een spagaat tussen het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen en het optimaliseren van hun huidige portfolio. Daarom schakelen steeds meer bedrijven de hulp in van managed service providers (MSP) om hen hierbij te helpen en werk uit handen te nemen. In deze whitepaper lees je hoe een MSP jou kan helpen bij jouw clouduitdagingen.

Checklist: de juiste MSP kiezen

Helaas is er nog geen handige app, à la Tinder, waarbij je swipend de geschikte MSP vindt. Wat je wel vindt in deze whitepaper is een handig stappenplan die je helpt in de zoektocht naar een gepaste aanbieder. In deze paper vind je onder andere:

  • Belangrijke onderwerpen die je zeker moet bespreken met mogelijke kandidaten
  • 3 essentiële vragen om cloud service providers voor te leggen
  • Welke vaardigheden zijn belangrijk voor MSPs?

Vind jouw ideale cloud managed services provider

Download hier dit praktische stappenplan en bespreek aan de hand van de checklist met diverse MSPs hoe zij jouw organisatie kunnen helpen met het opzetten van een toekomstbestendige digitale strategie. Zo vind je de ideale partner voor jouw digitale transformatie!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Basefarm

De Basefarm Group is een Europese Managed Service Provider. Wij creëren marktleiders door de belangrijkste competenties voor digitale transformatie (big data, cloudcomputing en gegevensbeveiliging) te integreren in één serviceaanbod.

Profiel Basefarm ›
 
 

Downloaden: Een helpende hand in jouw digitale transformatie

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.