Een passend RMA met SharePoint 2013

Een succesvol Record Management Applicatie voor uw organisatie

Een succesvol Record Management Applicatie voor uw organisatie

Waar moet een record management applicatie (RMA) aan voldoen? Wat is een passende record management applicatie? Een RMA zorgt ervoor dat werknemers optimaal worden ondersteund in het logischerwijs gestructureerd archiveren van informatie en documenten.

Huidige ontwikkelingen

Tegenwoordig krijgen steeds meer organisaties te maken met de strenge wet- en regelgeving op het gebied van het bewaren van informatie en documenten. Informatie en documenten moeten volgens een vooraf gestelde termijn snel en eenvoudig terug te vinden zijn in een archief dat geordend is op basis van werkprocessen. Een logisch gestructureerd archief is dus een must en er is meer vraag naar een passend RMA.

Huidige uitdagingen

Overzicht van informatie en documenten is bij veel organisaties ver te zoeken. Bij sommige organisaties is er nog een papieren archief of nog geen enkel archief. Hierdoor zijn documenten na jaren vaak moeilijk terug te vinden. In dit soort gevallen kan het ook zijn dat organisaties documenten en informatie langer bewaren dan noodzakelijk is.

Veel gebruikte RMA systemen zijn:

  • Corsa
  • Decos
  • Open Text eDocs
  • SharePoint 2013

SharePoint 2013

Een RMA kan met SharePoint 2013 van nul opgebouwd worden met bestaande SharePoint-onderdelen. Het kan op maat worden gemaakt en verschillende zaken kunnen worden geïntegreerd in één omgeving. Zoals intranet, een projectenportaal, een DMS, een RMA, extranet en meer. Dit brengt voor zowel gebruikers als beheerders voordelen met zich mee.

Download nu geheel vrijblijvend de whitepaper over RMA in combinatie met SharePoint 2013. De whitepaper gaat dieper in op het gebruik van SharePoint 20123, de functionaliteiten en belangrijke overwegingen.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Een passend RMA met SharePoint 2013

 

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.