Een succesvol document management systeem voor uw organisatie

DMS in SharePoint 2013

DMS in SharePoint 2013

Waar moet een passend document management systeem (MDS) aan voldoen? Een passend MDS zorgt er voor dat medewerkers op een efficiënte manier binnen en tussen een afdeling kunnen werken. Deze whitepaper gaat in op de huidige ontwikkelingen, ICT uitdagingen, mogelijke oplossingen en de belangrijke overwegingen.

De huidige ontwikkelingen
In de huidige maatschappij is er nog steeds een stijgende lijn in de hoeveelheid informatie. Mensen krijgen steeds meer informatie binnen, thuis en op het werk. Deze informatie is niet voor elke medewerker of afdeling nuttig of geschikt. Voor organisaties is het nu aan de orde om informatie niet in overvloed aan te bieden, maar gestructureerd naar de verschillende doelgroepen binnen de organisatie. Hiervoor kan een passend DMS een uitkomst bieden.

De huidige uitdagingen
Veel documenten zijn tegenwoordig versnipperd opgeslagen. Medewerkers kunnen de informatie vaak niet vinden. Documenten worden op verschillende plekken opgeslagen of zijn vaak nog niet digitaal opgeslagen. Niet alleen het vinden van documenten is tegenwoordig een uitdaging, maar ook het vinden van de juiste informatie.

Mogelijke oplossingen
Er zijn verschillende mogelijke oplossingen op de markt:

  • Corsa
  • Decos
  • OpenText eDocs
  • SharePoint 2013

SharePoint 2013
SharePoint 2013 is een geïntegreerde omgeving om mensen, processen en gegevens bij elkaar te brengen. SharePoint 2013 kan als basis dienen voor intranet, extranet en websites. Een DMS kan ook gebouwd worden met bestaande SharePoint-onderdelen. Het kan niet alleen helemaal op maat gemaakt worden, maar verschillende zaken kunnen worden geïntegreerd in één omgeving. Dit creëert voordelen voor zowel gebruikers als beheerders.

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de whitepaper over een passend Document Management Systeem (MDS). Naast de bovenstaande punten gaat de whitepaper nog verder in op de functionaliteiten van een passend DMS in combinatie met SharePoint 2013. Verder komen de belangrijke overwegingen nog aan bod.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Een succesvol document management systeem voor uw organisatie

 

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.