Een succesvolle migratie naar de cloud?

Houd rekening met deze 7 randvoorwaarden voor succes!

Gepubliceerd: 04-03-2021 | Artikel | Een succesvolle migratie naar de cloud?

Wil jij de beste service aanbieden en klanten overtuigen van jouw meerwaarde over die van de concurrentie? Dat doe je door een digitale transformatie met cloudsoftware! Datagedreven werken en zo innovatieve oplossingen stimuleren die volledig inspelen op de vragen van jouw klanten? Ook hier is digitale transformatie van jouw bedrijf cruciaal! Helaas blijkt de uitvoering niet altijd even makkelijk en vele bedrijven weten niet goed hoe ze beginnen aan hun digitale transformatie of komen maar moeizaam verder in het traject. Wat heb je nodig om van jouw digitale transformatie een succes te maken? Dat lees je in deze whitepaper!

7 randvoorwaarden voor succes in de cloud

Wie digitale transformatie zegt, zegt cloudsoftware. Maar een overstap naar de cloud is geen project waarbij je over één nacht ijs gaat. Alles valt en staat met een goed doordachte en uitgevoerde cloudmigratie. De experts van Rapid Circle begeleiden al jaren bedrijven in allerlei branches bij hun migratie naar de Microsoft cloud. Na meer dan 180 cloudmigraties kregen ze een goed beeld van welke randvoorwaarden zorgen voor succes.

Wat lees je in deze whitepaper?

De volgende elementen voor een succesvolle migratie naar de cloud komen aan bod:

  • Hoe definieer je succes in de cloud?
  • Cloudmigraties in de praktijk inclusief voorbeelden
  • 7 randvoorwaarden voor succes in de cloud

Sneak peak - Randvoorwaarde #1: verandering start aan de top

De eerste randvoorwaarde heeft niets te maken met de technologie of het inrichten van de cloudsoftware, maar met de mindset van jouw organisatie. Een digitale transformatie brengt een volledig nieuwe manier van werken met zich mee. Het is daarom belangrijk dat je als managament volledig achter de migratie staat. Je moet de organisatie stimuleren om aan de slag te gaan met technologie zoals kunstmatige intelligentie en machine learning en niet bang zijn voor verandering maar juist innovatie aanmoedigen.

Benieuwd welke andere randvoorwaarden bijdragen aan succes tijdens én na jouw digitale transformatie? Download dan snel deze whitepaper door onderstaand formulier in te vullen! Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›
 
 

Downloaden: Een succesvolle migratie naar de cloud?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Managementbase.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.