Efficiente bedrijfsvoering in crisistijd

Hoe Business Process Management uitkomst kan bieden

Hoe Business Process Management uitkomst kan bieden

In alle bedrijfstakken worden processpecialisten, kwaliteitsmanagers en business architecten geconfronteerd met de aanhoudende economische crisis. Op korte termijn levert dit een lastige situatie op maar op langere termijn biedt het kansen om aan de slag te gaan met het inrichten en verbeteren van processen.

Business Process Management (BPM) wordt over het algemeen niet op een centrale manier benaderd vanuit de organisatie, maar vanuit de verschillende afdelingsbehoeften. Dit leidt tot verschillende varianten in procesbeschrijvingen, schema's en modellen, waardoor het lastig wordt om organisatie breed op een eenduidige en eenvoudige manier kennis te kunnen delen.

Lees gratis de volledige whitepaper waarin uiteen gezet wordt op welke manier geprofiteerd kan worden van de focus op bedrijfsprocessen. Door de inzet van Business Process Management (BPM).

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom BPM Processen bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

BPM Processen :  Uitgangspunten bij het bepalen van de visie

Processen beschrijven kan relatief eenvoudig zijn. Er moet worden gewaakt voor valkuilen die ontstaan doordat sommige dingen zeer vanzelfsprekend zijn geworden. Lees nu deel 1 uit de serie whitepapers waarin de drie uitgangspunten worden uitgelegd en met welke valkuilen de organisatie rekening dient te houden.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.