Eleven Habits for BPM

11 stappen naar een succesvol BPM programma

11 stappen naar een succesvol BPM programma

Om een succesvol BPM programma te maken worden er een aantal stappen en niveaus doorlopen. Elke stap is nodig en elk niveau ondersteunt de volgende. Deze whitepaper geeft een stappenplan om ook uw BPM programma tot een succes te maken.

Drie niveaus van BPM succes
BPM succes werkt als een piramide met drie niveaus. Onderin de piramide is niveau 1. Dit niveau moet stevig genoeg zijn om er het volgende niveau op te kunnen bouwen. De niveaus zijn als volgt:

  • Niveau 1: Succesvolle aflevering van projecten.
  • Niveau 2: Groeien van bekwaamheid van BPM team.
  • Niveau 3: Gebruiken van BPM in de gehele organisatie.

Met elf stappen bovenin de piramide
Elk niveau bevat een aantal te volgen stappen om zo naar het volgende niveau te komen. Het bewijzen van de waarde van het bedrijf en ervoor zorgen dat BPM om productiviteit en zichtbaarheid gaat zijn de eerste twee van vijf stappen binnen niveau 1.

Download de whitepaper
In deze whitepaper worden bovenstaande niveaus en alle bijbehorende stappen uitvoerig omschreven en bieden zodoende hulp bij het opzetten van een succesvol BPM programma.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.