Evenementen in de Content Marketing Mix

Content Marketing Mix: online communicatie bij evenementen

Content Marketing Mix: online communicatie bij evenementen

De term contentmarketing komt steeds vaker naar voren in marketingland. Maar wat houdt het nou eigenlijk precies in? De definitie van Heliview Online is: “het gebruik van kwalitatieve, relevante en bruikbare informatie (content) om commerciële relaties te ontwikkelen”.

Specifieke doelen van content marketing zijn:

  • thought leadership;
  • lead generation;
  • branding;
  • traffic genereren;
  • verkoop vergroten.

Online versus Ofline
Door veel kennis rondom de thema’s van de eigen dienstverlening te publiceren en te optimaliseren voor zoekmachines kan het imago als kennispartij worden ondersteund. Contentmarketing is offline terug te vinden in de vorm van bijvoorbeeld congressen, workshops en seminars. Een perfecte manier om kennis te delen, maar ook voor de interactie met de doelgroep.

Download de volledige whitepaper “Evenementen in de Content Marketing Mix” waarin dieper in gegaan wordt op online versus offline, een marktbewerkingsplan en online communicatie.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Online Conversie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Online Conversie :  IT Leadgeneratie Benchmark

Leadgeneratie wordt steeds belangrijker in onze alsmaar digitaliserende wereld. IT-aanbieders worstelen met de vraag hoe ze zich het beste in de kijker kunnen spelen bij inkopers op individueel – tot directieniveau. In een uitgebreid benchmarkonderzoek is de IT-marketing van circa honderd Microsoft partners onder de loep genomen, waarbij een wel heel bijzondere onderzoeksmethodiek is gebruikt.

Lees verder

Online Conversie :  Data van websitebezoekers omzetten in omzet

Elke B2B-organisatie analyseert op zijn eigen manier websitebezoek. Tot in detail via Google Analytics of pas als er een potentiele lead is. Hierdoor blijven veel kansen liggen. Hoe kunt u een hoger rendement genereren met informatie uit websitebezoek? Lees in deze whitepaper meer over de stappen in het koopproces, wat het rendement is en welke tools u kunt inzetten. Daarmee kunt u uw B2B-omzet verhogen.

Lees verder

Partner

Heliview Online

Heliview Online is een specialist in B2B Content Marketing voor zakelijke en IT dienstverleners.

Profiel Heliview Online ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.