FMP in control of operational risks

Klaar voor de toekomst met GRC-platform

Klaar voor de toekomst met GRC-platform

La Federation Mutualiste de la region Parisienne (FMP) is een non-profit organisatie welke verzekeringen en gezondheidszorgdiensten verzorgd in Frankrijk. Recent heeft FMP een GRC-oplossing laten implementeren die ervoor hebben gezorgd dat zij weer voldoen aan de Franse regelgeving en eisen omtrent Internal Control. Daarnaast heeft het geïntegreerde GRC-platform geholpen om het risicomanagement te verbeteren en de bedrijfsprocessen te monitoren. Hierbij stond gebruiksvriendelijkheid voorop. 

“The implementation was quick, painless and simple.”
Guy Brami, Manager Internal Control FMP

Verschillende entiteiten van de FMP gebruiken het GRC-platform. Deze entiteiten zijn gekoppeld voor een beter risicomanagement en de creatie van een uitgebreid incident database. Hierdoor is de interne controle, de risicomanagementsystemen en de procesmonitoring van FMP verbeterd.

Download de customer case study
Download de volledige customer case study, waar dieper wordt ingegaan op de implementatie van  een GRC-platform bij FMP en de voordelen die het hen heeft geleverd.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Governance, Risk & Compliance bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Governance, Risk & Compliance :  6 Trends in Sales Performance Management

Implementatie van een Sales Performance Management system stelt verkooporganisaties in staat om op een consistente, transparante en inzichtelijke manier om te gaan met variabele beloningsystemen. In deze whitepaper worden de 6 belangrijkste trends in Sales Performance Management besproken die relevant zijn voor organisaties die de variabele bonussystemen willen optimaliseren.

Lees verder

Governance, Risk & Compliance :  What is governance? SharePoint 2013

Wanneer organisaties gebruik maken van duidelijke richtlijnen kunnen zij sterk profiteren van de krachtige tools van SharePoint 2013. Een goed Governance Plan is dan ook essentieel voor het succes van een SharePoint oplossing. Deze poster geeft een overzicht van de belangrijkste zaken waaraan gedacht moet worden bij Governance in SharePoint 2013.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.