Four steps to incorporate risk management into your organization

In vier stappen succesvol risicomanagement implementeren

In vier stappen succesvol risicomanagement implementeren

Risico's rondom wet- en regelgeving staan door de snel veranderende regelgeving en bevoegdheden van toezichthouders momenteel sterk in de belangstelling. Meer dan ooit zijn bedrijven zich ervan bewust dat deze risico's in kaart moeten worden gebracht.

Deze whitepaper beschrijft in vier stappen hoe een organisatie risicomanagement succesvol kan implementeren, wanneer er specifieke criteria zijn opgesteld bij de doelen die gerelateerd zijn aan een specifieke fase, om onder andere risico’s van regelgeving te beheersen. De vier fasen zijn:

  1. Voorbereiding
  2. Implementatie
  3. Uitrol
  4. Live

Download de complete whitepaper waarin de vier stappen beschreven worden die organisaties helpen succesvol risicomanagement te implementeren.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Governance, Risk & Compliance bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Governance, Risk & Compliance :  6 Trends in Sales Performance Management

Implementatie van een Sales Performance Management system stelt verkooporganisaties in staat om op een consistente, transparante en inzichtelijke manier om te gaan met variabele beloningsystemen. In deze whitepaper worden de 6 belangrijkste trends in Sales Performance Management besproken die relevant zijn voor organisaties die de variabele bonussystemen willen optimaliseren.

Lees verder

Governance, Risk & Compliance :  What is governance? SharePoint 2013

Wanneer organisaties gebruik maken van duidelijke richtlijnen kunnen zij sterk profiteren van de krachtige tools van SharePoint 2013. Een goed Governance Plan is dan ook essentieel voor het succes van een SharePoint oplossing. Deze poster geeft een overzicht van de belangrijkste zaken waaraan gedacht moet worden bij Governance in SharePoint 2013.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.