Gartner onderzoekt BPM strategie IBM

Gartner onderzoekt BPM strategie IBM

Gartner onderzoekt BPM strategie IBM

Onderzoeksbureau Gartner heeft de recente koerswijziging van IBM ten opzichte van BPM geanalyseerd. IBM wijzigde haar strategie naar aanleiding van de ontstane verwarring onder gebruikers over de positionering van haar BPM producten.

Het vernieuwde portfolio komt de stakeholders van IBM tegemoet, die BPM zien als een methode om groei en verandering binnen een organisatie teweeg te brengen.

Onderdeel van de nieuwe BPM strategie zijn:

  • Het aantal softwareproducten terugbrengen van 3 naar 1
  • Nauw verbonden BPM portfolio realiseren
  • Team van consultants toewijden aan BPM

Download de whitepaper en lees de bevindingen van onderzoeksbureau Gartner over IBM en haar BPM strategie. De whitepaper bevat bovendien een aantal belangrijke aanbevelingen voor IBM klanten.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom StrategieBPM Processen bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Strategie :  Wat is de cloud nou precies?

De cloud garandeert een flexibele, goedkopere en toekomstgerichte toekomst voor alle bedrijven. Leuk en aardig, maar wat is de cloud precies? Dat leest u in dit grote e-book. Het behandelt de werking, de strategische voordelen en hoe u stap voor stap migreert. Daarbij worden de technische details allerminst geschuwd.

Lees verder

BPM Processen :  Uitgangspunten bij het bepalen van de visie

Processen beschrijven kan relatief eenvoudig zijn. Er moet worden gewaakt voor valkuilen die ontstaan doordat sommige dingen zeer vanzelfsprekend zijn geworden. Lees nu deel 1 uit de serie whitepapers waarin de drie uitgangspunten worden uitgelegd en met welke valkuilen de organisatie rekening dient te houden.

Lees verder

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.