Gearing up for growth

De klantervaring voorop in de organisatie

De klantervaring voorop in de organisatie

Klanten voorzien van een snelle, simpele en meer relevante klantervaring, dat is de verwachting van vandaag! De klanten van vandaag kopen niet zomaar een product. Klanten baseren een beslissing op de kwaliteit van de hele ervaring, zoals: het selecteren, de aankoop en het gebruik. Daarbij is de markt ook nog eens real-time, mobiel en gepersonaliseerd. Uit onderzoeken komt naar voren  dat organisaties steeds klantgerichter te werk gaan en zich richten op groei. Processen worden opnieuw uitgevonden om de klantervaring te verbeteren, klanten te winnen en te behouden.

Deze whitepaper geeft een perspectief op hoe COO’s in gaan op de uitdaging voor het verbeteren van de klantervaring binnen de organisatie.

Klantervaring: “The need for speed”
Zoals iedereen bevinden operations executives zich ook in een ongeduldige wereld. Klanten verwachten real-time informatie, intuïtieve service en dynamische producten wanneer en waar ze het willen hebben. In deze context is procesacceleratie van essentieel belang voor het winnen en behouden van de klanten van vandaag. Een voorbeeld hiervan is dat klanten bijvoorbeeld tegenwoordig kunnen checken hoe laat de bus vertrekt en hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn.

“Uit onderzoek komt naar voren dat 80% van de klanten sneller voor een merk kiest als het een eenvoudige klantervaring heeft.”

Maak de klantervaring meer relevant
De grote hoeveelheid klantdata die momenteel beschikbaar is, maakt het voor organisaties makkelijk om de klantervaring te verbeteren. Door analytische data met procesflexibiliteit te combineren, is het makkelijker om de klant te begrijpen en in te spelen op de behoeften. 

Verschuif de klantervaring naar boven in de agenda
Natuurlijk kunnen al deze veranderingen niet in een nacht plaatsvinden. Maar blijf vooruit denken in de klantervaring en creëer zo een voordeel voor de organisatie ten opzichte van de concurrentie.

Download de whitepaper
Wilt u meer te weten komen over de klantervaring en hoe organisaties hier mee omgaan? Deze uitgebreide whitepaper gaat in op de bovenstaande punten en als laatste op het heruitvinden van de klantervaring.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Managementbase brengt graag actuele kennis rondom Strategie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Strategie :  Wat is de cloud nou precies?

De cloud garandeert een flexibele, goedkopere en toekomstgerichte toekomst voor alle bedrijven. Leuk en aardig, maar wat is de cloud precies? Dat leest u in dit grote e-book. Het behandelt de werking, de strategische voordelen en hoe u stap voor stap migreert. Daarbij worden de technische details allerminst geschuwd.

Lees verder

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.